Adelina Pestriţu, făcută praf de Iulia Albu: „O rochie albă, cu care mături pe jos”

In diverse emisiuni tv, atât Iulia Albu cât și Adelina Pestrițu s-au atacat reciproc, din diverse motive. Acum, a avut loc un nou episod şi serialul pare să continue cu noi episoade în zilele, săptămânile următoare.

03 iul. 2022, 22:05

Iulia Albu şi Adelina Pestri ţu au scos din nou unghiile şi cuvintele care scârţâie mai greu ca o cretă uscată pe o tablă dintr-o şcoală de ţară. Despre cele două dive știm deja că nu sunt cele mai bune prietene. In diverse emisiuni tv, atât Iulia Albu cât și Adelina Pestrițu s-au atacat reciproc, din diverse motive. Acum, criticul de modă iese din nou la atac și lansează noi comentarii la adresa unei ținute purtate de brunetă.

În cadrul ediției de sâmbătă seara a emisiunii ,,Poliția Modei”, moderată și prezentată de Iulia Albu, ținta criticilor a fost și Adelina Pestrițu. Fosta prezentatoare de televiziune a purtat o rochie albă, din pene. Despre această ținută, Iulia Albu și-a spus părerea.

Iulia Albu a desfiinţat-o pe Cleopatra Stratan. Ce a spus despre ținuta pe care artista a purtat-o la nuntă FOTO
Despre rochia vedetei, Iulia Albu a spus că ea este o mare iubitoare de pene naturale. În cazul Adelinei Pestrițu, vedeta a spus următoarele: „După cum bine știți eu iubesc penele naturale, însă atunci când se udă penele miros neplăcut. Să ai o rochie albă cu care mături pe jos în cinci minute se face neagră”, a declarat Iulia Albu, potrivit antenastars.ro.

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, bruneta a fost pusă să descrie câteva vedete din România. Pe listă s-a aflat și numele Iuliei Albu, despre care Adelina Pestrițu a spus că o consideră deseori răutăcioasă și a imitat o găină. Ei bine, atât i-a fost criticului de modă până să ia foc. „Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie.

La ce aliment a renunţat Iulia Albu. Aşa reuşeşte să îşi menţină silueta suplă: „Nu consider asta ca un sacrificiu”
Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut’ doar 3,60 la BAC LA LIMBA ROMÂNĂ.

O persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a transmis Iulia Albu, în urmă cu mai mult timp.

Conflictul dintre Iulia Albu și Alex Velea continuă. Criticul de modă l-a făcut praf pe iubitul Antoniei

Nu este singurul război reactivat. Iulia Albu și Alex Velea s-au mai certat și în trecut, când artistul a fost la un pas de a-i compune o piesă cu versuri dure. Iulia Albu face ce face și din nou se leagă de Alex Velea. Între cei doi, arde de ceva timp un conflict la foc mocnit. Acum, odată cu lansarea celor mai recent afirmații, criticul de modă ar putea să revină, din nou, în atenția iubitului Antoniei.

Prin prisma meseriei pe care o are, Iulia Albu este nevoită să critice aparițiile vedetelor de la noi. De-a lungul timpului, puține au fost vedete care au scăpat netaxate de către Iulia. Din păcate, Alex Velea nu face parte din acea categorie și, drept dovadă, criticul de modă l-a „șifonat” destul de tare și de data asta.

Iulia Albu realizează de mai multe luni emisiunea „Poliția modei”. Chiar dacă are mereu invitați și ajutoare, verdictul este dat tot de către ea. În cea mai recentă ediție, în vizorul ei a intrat Alex Velea. Vedeta nu a fost deloc impresionată de ținuta artistului. Ba mai mult, criticul a ținut să sublinieze faptul că stilul lui este, mai degrabă, potrivit unui copil.

Iulia Albu se mărită? Iubitul vedetei: „Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor şi albul să fie culoarea rochiei”

În imaginea cu pricina, Alex Velea este îmbrăcat sport, așa cum și-a obișnuit fanii în ultima perioadă. Artistul primește adesea complimente din partea urmăritoritorilor, dar se pare că pe Iulia nu a convins-o. Vedeta nu a putut să înțeleagă nevoia lui Velea de a-și accesoriza necorespunzător ținuta.

„Ce drăguț! Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță, ca să nu se ardă copilul la cap. E drăguț! Îmi place. Dar de ce îți pui lanțuri din metal la gât? Te încing”, a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii „Poliția Modei”, citată de spynews.ro.
Momentan, Alex Velea nu a reacționat deloc și, cel mai probabil, nici nu o va face. Într-un podcast anterior, artistul a declarat că nu se va mai complica să îi dea replica Iuliei. Iubitul Antoniei a spus că se gândește mereu la copii și că nu ar vrea ca acest conflict să-i afecteze.