La ce aliment a renunţat Iulia Albu. Aşa reuşeşte să îşi menţină silueta suplă: „Nu consider asta ca un sacrificiu”

La ce aliment a renunţat Iulia Albu. Are 40 de ani şi se poate lăuda cu o siluetă suplă. Pe lângă faptul că o ajută şi gena, criticul de modă are un stil de viaţă sănătos şi face multă mişcare, pentru a fi în formă. Nu ţine o dietă strictă, însă mărturiseşte că nu mai consumă zahăr.

30 iun. 2022, 08:52
La ce aliment a renunţat Iulia Albu. Aşa reuşeşte să îşi menţină silueta suplă: „Nu consider asta ca un sacrificiu”
La ce aliment a renunţat Iulia Albu

La ce aliment a renunţat Iulia Albu. Vedeta nu consideră că face un sacrificiu pentru că nu mai consumă zahăr, ci are grijă de sănătatea şi corpul ei. Nu doar zahărul l-a scos din alimentaţie, ci şi glutenul.

La ce aliment a renunţat Iulia Albu

Aș putea să spun o poveste cum că eu nu fac nimic, sunt așa dimineața când mă trezesc, dar tu m-ai văzut dimineața când mă trezesc, așa că n-ar funcționa. (râde – n.r.). Adevărul este că am renunțat la zahăr, am renunțat la gluten și fac foarte mult sport.

Nu consider asta ca un sacrificiu, este ceva ce trebuie să faci în general pentru a avea grijă de tine. Regula, din punctul meu de vedere, este ca atunci când te trezești dimineața și te privești în oglindă să crezi și să simți despre tine că ești perfectă”, a declarat Iulia Albu, pentru Ciao.ro.

Fosta concurentă de la Dancing on Ice a dezvăluit că are o înălțime de 1,76 m şi cântăreşte 60 de kilograme. Nu ţine o dietă strictă, nu îi plac salatele, mai ales că face şi mult sport, iar pentru asta are nevoie de o alimentaţie variată.

Citeşte şi: Iulia Albu a purtat un colier de 38.000 de euro la un eveniment monden. „Eu însămi sunt o prețioasă!”

Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie.

Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă.

Fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg. 

La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul”, spunea vedeta în urmă cu câteva luni.