Adelina Pestriţu, imagini fabuloase de la petrecerea burlăciţelor. Cum a fost surprinsă FOTO

Adelina Pestrițu a fost surprinsă plăcut de prietenele care i-au organizat o petrecere a burlăcițelor despre care nu a știut niciun amănunt.

15 iul. 2019, 08:59

Adelina Pestrițu urmează să se căsătorească pe 20 iulie cu Virgil Șteblea şi s-a bucurat extrem de mult atunci când și-a văzut prietenele cele mai apropiate că s-au gândit să surprindă chiar cu o săptămână înainte de marele eveniment.

Adelina Pestriţu, prima imagine în rochia de mireasă FOTO

Adelina Pestrițu s-a distrat de minune alături de Natalia Mateuț, Oana Roman, Cristina Șișcanu și Simona Pătruleasa, care s-au unit în organizarea și pregătirea petrecerii burlăcițelor.

„Astăzi am avut parte de o super surpriză. Înainte cu o săptămână de nuntă, fetele mele s-au gândit să organizeze petrecerea burlăcițelor și au reusit să-mi facă inima să vibreze de bucurie. Va iubesc, fetelor! Mulțumesc că v-ați gândit la mine!”, a scris Adelina Pestrițu.

Adelina Pestriţu are iubit discret. Cine este şi cu ce se ocupă Virgil Steblea

Adelina Pestrițu va purta două rochii de mireasă: „Da, mi le-am ales deja şi am fost la probă. Este vorba despre un brand internaţional care are reprezentanţa şi aici în România. Rochia de la biserică va fi mai decentă, iar cea de la petrecere mai îndrăzneaţă şi mai preţioasă. Cea de seară le întrece pe toate”.