Adelina Pestrițu, primele declarații despre ‘dispariția’ fiicei sale: „Poate părea greu de înțeles din exterior”

Adelina Pestrițu, primele declarații despre 'dispariția' fiicei sale. Este una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete de pe rețelele sociale și împarte cu fanii multe dintre momentele sale. Însă, nu și cele cu fiica ei, Zeny, pe care, în urmă cu ceva timp, a decis să nu o mai arate pe rețelele sociale.

29 mai 2023, 23:10
Adelina Pestrițu, primele declarații despre ‘dispariția’ fiicei sale: „Poate părea greu de înțeles din exterior”
Adelina Pestrițu, primele declarații despre 'dispariția' fiicei sale

Adelina Pestrițu, primele declarații despre ‘dispariția’ fiicei sale de pe rețelele sociale. Chiar dacă la început vedeta obișnuia să posteze imagini și videoclipuri cu Zeny, ba chiar i-a deschis acesteia și propriile conturi pe social media, de câțiva ani, nu o mai arată deloc.

Bruneta a vorbit acum deschis despre acest subiect și a dezvăluit motivul pentru care a luat hotărârea bruscă de a nu-și mai expune fiica.

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestrițu: „Mi-au dat lacrimile, l-am luat în brațe și i-am spus răspicat DA”

Adelina Pestrițu, primele declarații despre ‘dispariția’ fiicei sale

Adelina Pestrițu i-a surprins pe toți acum ceva timp cu decizia de a nu își mai expune copilul în mediul online și de a închide toate conturile de socializare cu numele micuței. Se pare că a fost o decizie luată de comun acord cu soțul său, Virgil Șteblea și asta pentru a-și proteja copilul și a-i oferi intimitate.

Știm că poate părea greu de înțeles din exterior, dar, după cum am mai spus, așa am simțit să facem la momentul respectiv, fără a ne dori să supărăm sau să deranjăm pe cineva.

A fost o perioadă în care am simțit nevoia să ne recalculăm traseul. Am discutat cu Virgil și așa am hotărât atunci. Toți părinții vor să-și protejeze copiii, și cine înțelege asta nu judecă deciziile altora.

Suntem pentru prima dată părinți și nu știm dacă deciziile noastre sunt întotdeauna corecte, dar căutăm mereu să facem ceea ce simțim că este mai bine pentru ea.

Îi respectăm intimitatea și sigur va veni momentul în care ea va putea decide dacă își dorește să folosească rețelele de socializare sau nu. Tot ce ne dorim este să păstrăm un echilibru în toate”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru Viva.ro.

Acum, fiica lor, Zeny, apare din ce în ce mai rar pe rețelele sociale, însă bruneta a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a apărea în campanii comerciale de familie, deși la mijloc nu este vorba nici pe departe de partea financiară.

Nu vedem nimic rău în a face campanii comerciale de familie și probabil că se va întâmpla și asta la un moment dat, cine știe?! Toate la timpul lor. Banii sunt pe ultimul plan în această discuție.

Sunt tare mândră de el. E un tată bun, are răbdare și este implicat. Se joacă mult cu ea, fac puzzle și lego ore în șir și este foarte protector. Zeny e feblețea lui și totul e în funcție de cum vrea fata lui. O răsfață și nu rezistă niciunei cereri care vine din partea ei.”, a adăugat Adelina Pestrițu.