Adevărata avere a lui Dorian Popa. Câţi bani a câştigat doar în 2022

Dorian Popa este un om foarte muncitor, iar rezultatele se văd cu siguranță în conturile sale bancare. Cu toate asta, influencerul este cumpătat atunci când vine vorba de bani.

24 dec. 2022, 15:03

Dorian Popa a dat detalii din viața persoanală, vorbind despre afacerile sale dar și despre dorințele pe care le are pentru anul viitor, într-un interviu acordat pentru Ciao.ro!

Întrebat cât de bogat va intra în 2023, Dorian Popa spune că are mai mult decât s-ar fi gândit că va avea până la vârsta de 34 de ani și că îi este recunoscător lui Dumnezeu.

„Mașina nouă are o poveste specială pentru că cei de la Lamborghini au apreciat faptul că sunt o persoană publică și mi-au oferit pachetul cadou la prima achiziție, care presupune o vizită la prima fabrică de Lamborghini din lume, în Bologna, unde este și produsă mașina mea. Mașina o vom dezveli acolo pe 17 Ianuarie după care ea va fi trimisă în România.Ce este și mai cool de atât este că cei de la Lamborghini au reușit să obțină și un acord de filmare. Nu vom putea filma foarte multe lucruri pentru că este destul de confidențial, dar câteva cadre din fabrică și de la dezvelire o să putem vedea direct pe canalul meu de Youtube, o să fie senzațional așa mi-a fost promis”, a răspuns vloggerul, întrebat despre noua lui mașină.

Citește și: Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare: „Eram dispus să plătesc încă o cameră”

Cât de bogat este, de fapt, Dorian Popa

„Anul 2022 nu a fost un an rău pentru mine, încă nu am făcut bilanțul firmelor ca să văd un upgrade față de anul trecut, însă ce m-a deranjat la 2022,  a fost un an poate nu prea plăcut pentru semenii mei și energia din atmosferă pentru mine contează foarte mult. Eu îmi doresc ca toată lumea să fie fericită, nu numai eu.Acum putem vorbi de speranță, că nu putem previziona ce se va întâmpla într-un anume fel, poate doar experții deși nici ei, pentru că criza din 2007-2008 a fost o surpriză și pentru ei. Nu știm ce va urma, e clar că piața este un pic degringoladă acum, dar eu zic că Doamne Doamne are grijă de noi toți, și eu cred că investiția se va întoarce așa cum îmi doresc. Important este că printre aceste lucruri am investit și în fericirea mea și atât timp cât zâmbesc înseamnă că am investit bineNu numai că sunt mulțumit de Hâtz Residence și de cât m-a ajutat Doamne Doamne , dar sunt foarte fericit că am ajuns la capitolul mobilat casele și abia acum clienții mei și viitorii mei clienți devin convinși că ceea ce spun aia fac, spre deosebire de alții, și că ale mele căsuțe vor fi echipate complet cum puțini își mai permit să vândă în ziua de astăzi”, 

a mai povestit Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru cei dragi: ”Eu nu lucrez cu sume mici, trebuie să fie de patru cifre”

Influencerul nici nu visează să ajungă la un miliard de euro avere, dar spune că este mai mult decât  mulțumit cu ceea ce are în momentul de față.

„Matematica e simplă și cred că toată lumea o știe,cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate. Prețul nu se va modifica, eu am promis în fața lui Dumnezeu că aceste prime șase case vor costa 200.000 euro, într-adevăr se previzionează că prețurile vor exploda din primăvară, dar eu am o promisiune în față lui Dumnezeu și o voi respecta, ce se va întâmpla cu următoarele vom vedea, piața va dicta.

Eu dacă în viață asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu cu vârf și îndesat. Nu, eu miliardul nu, și oricum miliardul nu este pentru români, puțini români miliardari și ăia nu mai sunt români că sunt cu afaceri prin toată lumea. Nu știu dacă a pregătit Doamne Doamne pentru mine așa ceva, și nu știu dacă îmi doresc. Oricum în prezent se întâmplă mai mult decât îmi doresc, și pentru asta îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu.