Adevărata cauză a morții a lui Mile Povan. Fratele regretatului artist a recunoscut tot: „Și-a făcut analize, nimic”

Fratele lui Mile Povan a vorbit despre adevărata cauză a morții artistului, la frageda vârstă de 31 de ani. Acesta ar fi suferit un infarct, însă nimic nu prevestea acest deznodământ tragic.

29 feb. 2024, 22:28
Adevărata cauză a morții a lui Mile Povan. Fratele regretatului artist a recunoscut tot: „Și-a făcut analize, nimic”
Adevărata cauză a morții a lui Mile Povan. Fratele regretatului artist a recunoscut tot: „Și-a făcut analize, nimic”

Marius, fratele lui Mile Povan, a vorbit despre rezultatul autopsiei în cazul morții tânărului în vârstă de 31 de ani. Artistul a fost găsit căzut fără viață, în propria casă.

Citește și: Cântăreață de muzică populară, în doliu. Artista este îngenunchetă de durerea pierderii tatălui

Adevărata cauză a morții a lui Mile Povan

Multe semne de întrebare există după moartea subită a lui Mile Povan. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară a fost găsit mort în casă, la vârsta de 31 de ani. Fratele său a vorbit despre rezultatul autopsiei, moartea fulgerătoare a talentatului interpret lăsând multă durere în rândul familiei, cunoscuților și fanilor.

Mile Povan, Mihai Leric pe numele său real, fiul interpretului de folclor Viorel Leric, din Arad, avea doar 31 de ani când a fost găsit mort în locuință pe data de 27 februarie 2024.

„Infarct miocardic (n.r. cauza morții). Când i-au făcut autopsia au constatat că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct. Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav. Nu știu dacă lua ceva (n.r. pastile). Stăteam în case diferite, eu stau la casa mea, el stă la casa lui. Acum detalii din acestea foarte, foarte mici, nu știu. El lua doar ce era pe bază de plante, lua Magneziu, lua Zinc”, a declarat Marius, fratele lui Mile Povan, la Antena Stars.

Marius spune că fratele său era tot timpul foarte ordonat cu mâncarea și că el voia să slăbească din alimentație, și nu din medicamente, așa cum s-a presupus inițial.

„Doctorii, când au ajuns acolo, la apartament, chiar spuneau că a fost un om foarte ordonat, au găsit acolo toate medicamentele la locul lor, tot ce avea el, mâncarea, totul pus la punct. Nu avea probleme de depresie sau altele. Fratele meu nu a vrut să slăbească din cauza pastilelor. A vrut să slăbească, dar nu asta a fost cauza morții”, a mai declarat Marius.

După ce tânărul în vârstă de 31 de ani a fost găsit fără viață, în mediul online au apărut mai multe ipoteze legate de moartea acestuia. Una dintre ele ar fi aceea că artistul ar fi fost în depresie și că și-ar fi luat viața. Apoi s-a spus că și-ar fi administrat Ozempic, un medicament destinat diabeticilor, dar care ajută și la slăbit. Andreea Cernea, cea care era prietenă bună cu artistul, spune că nu crede că artistul ar fi fost capabil să își pună capăt zilelor.

„Greutăți are, cu siguranță, toată lumea. El era un artist desăvârșit, cânta foarte bine, își onora toate evenimentele. (…) A fost într-adevăr o moarte subită, dar probabil atât l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. Înainte cu o zi de incident a fost toată ziua în studio cu fratele lui, cu Marius, au cântat toată ziua. Nu se știe o cauză anume, doar că seara, după ce au plecat de la studio, s-a simțit foarte rău, a mers la spital, i s-au făcut investigații, după care a plecat acasă bine”, a declarat Andrada Cernea.

Citește și: Doliu de nedescris în muzica populară. Un artist desăvârșit a trecut la cele veșnice