Cântăreață de muzică populară, în doliu. Artista este îngenunchetă de durerea pierderii tatălui

O cunoscută cântăreață de muzică populară este în doliu. Artista și-a pierdut tatăl de care era foarte atașată. Vestea a fost dată de ea însăși, iar fanii acesteia nu au întârziat să o consoleze cu mesaje de susținere.

07 feb. 2024, 11:40
Cântăreață de muzică populară, în doliu. Artista este îngenunchetă de durerea pierderii tatălui
Cântăreață de muzică populară, în doliu. Artista este îngenunchetă de durerea pierderii tatălui

Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia trece prin clipe extrem de grele. Tatăl artistei a încetat din viață ieri, vestea căzând ca un trăsnet în familia acesteia. Acum, interpreta se pregătește să își conducă părintele pe ultimul drum.

Citește și: Daniela Ploia a avut o copilărie cu multe lipsuri: „Eu căpătam de la prietene haine”

Cântăreață de muzică populară, în doliu

Vestea tragică că tatăl Danielei Ploia a murit a fost dată chiar de ea pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu părintele ei, urmate de emoticoane prin care își exprimă tristețea față de pierderea suferită. După aceastaă imagine, fotografia a stârnit o serie de reacții din partea oamenilor care o cunosc pe interpretă sau care l-au cunoscut pe tatăl ei. Cu toții i-au transmis cântăreței putere să treacă peste acest moment greu.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la capela din satul Comanda, iar în următoarele zile va fi înmormântat. Nu se cunoaște încă motivul pentru care bărbatul a trecut în neființă. Daniela Ploia a fost mereu atașată de părinții săi, nu de puține ori postând imagini alături de ei pe internet.

Problemele nu îi dau pace Danielei Ploia. Recent, ea a declarat că este hărțuită de un bărbat. Acesta o urmărește peste tot, îi dă mesaje zi și noapte, o sună obsesiv și nu o lasă în pace. Dacă la început s-a dat drept un fiu de primar, ulterior el și-a dezvăluit identitatea și a fost uimit de curajul cântăreței de a merge la poliție și de a cere ajutorul autorităților. Cu toate astea, el spune că nu îi este frică de nimeni și că sigur va primi o pedeapsă ușoară dacă va fi găsit vinovat.

Nu doar atât, pentru că Daniela Ploia a încercat de mai multe ori și să se sinucidă. Ultima sa tentativă de a-și încheia socotelile cu viața a fost în luna mai 2023, când a intrat cu mașina pe contrasens, în timp ce se întorcea de la o cântare. Doar norocul a făcut ca șoferul de care era să se izbească a avut viteză de reacție a evitat impactul. În urma incidentului, maşina bărbatului a ajuns pe câmp, iar cântărața s-a răsturnat în șanț. Niciunul nu a suferit răni grave. Șoferul implicat nu a depus plângere împotriva artistei, fiindu-i milă de starea în care aceasta se afla. Cântăreața a mărturisit că suferă din cauza ultimei relații eșuate.

Citește și: Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia: „Vai, ce drame, suferință! Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”