Adevărata față a Oanei Roman! Cum arată vedeta în realitate fără filtre, fără machiaj și fără să știe că e pozată! E imposibil de recunoscut dacă o știi de pe Instagram sau de la TV

Oana Roman a stârnit de-a lungul timpului un val de reacții pe rețelele de socializare, acolo unde internauții au criticat-o deseori pentru că folosește filtre și programe de editat pozele. Recent, aceasta a fost surprinsă fără machiaj, fără filtre, exact așa cum este ea.

24 nov. 2022, 20:21
Adevărata față a Oanei Roman! Cum arată vedeta în realitate fără filtre, fără machiaj și fără să știe că e pozată! E imposibil de recunoscut dacă o știi de pe Instagram sau de la TV
Adevărata față a Oanei Roman

Oana Roman a stârnit de-a lungul timpului un val de reacții pe rețelele de socializare, acolo unde internauții au criticat-o deseori pentru că folosește filtre și programe de editat pozele. Dacă pe Instagram afișează o imagine perfectă, în realitate lucrurile nu stau chiar așa.

Cum arătă Oana Roman fără machiaj

Viața nu e întodeauna în realitate, așa cum este pe Instagram, și asta pentru că pe rețelele de socializare fiecare om afișează o imagine impecabilă. De curând, paparazi MediaFlux.ro, au surpins-o pe aceasta într-un mall din București, acolo unde a mers pentru a face câteva cumpărături.După ce i-a atras atenția un compleu verde, a decis să îl probeze, iar mai apoi l-a și achizionat că vorba aceea  o piesă în plus în garderoba unei femei nu strică niciodată.

Dacă vă gândiți că a plecat acasă imediat după ce și-a achiziționat compleul cu pricina, a dat fuga într-un alt magazin pentru a-și achiziționa un telefon nou.

 

Cu siguranță că nimeni nu ar fi recunoscut-o și asta pentru că este total diferită față de cum este pe rețelele de socializare.  Cu un coc făcut pe grabă, fără pic de machiaj și cu un pulover pe gât, așa și-a făcut apariția fiica lui Petre Roman. Total alta față de cea de pe Instagram.

Citește și: Gestul pentru care Adrian Enache i-a rămas dator vândut lui Pepe: „Pentru mine, Pepe este rege. I-aş face o statuie”. Legătura neştiută dintre cei doi artişti

Oana Roman, criticată că își editează pozele

Fiica lui Petre Roman este constant atacată de urmăritori și asta pentru că aceștia susțin că își editează pozele pentru a părea mult mai slabă. Sătulă să tot fie criticată, aceasta a hotărât să rupă tăcerea.

,,Eu nu îmi dau seama cum mă percepe lumea dinafară și mai ales că pentru cei care mă văd pentru prima oară după mult timp este șocul ăsta vizual. Eu fiind eu, nu realizez că lucrurile s-au schimbat. Există o frustrare pentru că foarte multă lume care nu mă știe decât de la TV îmi spune că la TV nu arăt ca în poze. Pentru că televizorul modifică mult, iar eu nu sunt foarte telegenică. Iar ei confundă TV-ul cu realitatea. Oamenii consideră că eu cosmetizez această transformare. Una mi-a zis că îmi modific fața, sânii, etc.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Citește și: Primele imagini cu fiica cea mică a lui Adrian Minune, după ce s-a aflat că va deveni mămică. Le-a arătat tuturor ecografia