ADEVĂRATUL DIAGNOSTIC în cazul TENTATIVEI DE SINUCIDERE a Oanei Zăvoranu

Publicat: Marţi, 04 Iunie 2013 12:42 // Actualizat: Marţi, 04 Iunie 2013 12:42 // Sursa: RTV.net

Oana Zăvoranu a trecut prin momente grele anul trecut, care au adus-o la un moment dat în situaţia de a încerca să îşi ia viaţa.

Medicii care au tratat-o în momentele grele, au menţionat pe biletul de externare că Oana Zăvoranu suferea de mai mult timp de o afecţiune psihică care nu a fost tratată corespunzător la momentul potrivit.

"Pacienta în vârstă de 39 de ani, cu antecedente de sindrom depresiv, se internează pentru vărsături bilioalimentare precedate de greaţă, cefalee persistentă, debutate imediat la externarea din data de 11.12.2012 din Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost internată cu insuficienţă respiratorie acută şi encefalopatie toxică polimedicamentoasa (ingestie voluntară de barbiturice, opioide, antidepresive, benzodiazepine), se precizează în documentul făcut public chiar de către Oana Zăvoranu.

Potrivit enational, biletul de externare ar putea fi folosit în procesul cu fostul ei soţ, Pepe, Oana putând invoca "depresie netratată corespunzator".

 


Dar se pare ca Pepe nu uită chiar aşa repede şi a marturisit, chiar zielele trecute, că va merge până la capăt în acel dosar, pentru ca “Querida” să plătească pentru obiectele furate din fostul lor cămin conjugal.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai controversate vedete din România. În 2011 a divorțat de cântărețul Pepe, provocând un adevărat iureș mediatic.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iun 13:27
...class="sharebox-wrap">
Oana Zăvoranu a trecut prin momente grele anul trecut, care au adus-o...
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H