Adevăratul motiv al despărțirii dintre Mihaela Bilic și Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu. „Te rog să nu mă urăști pentru asta”

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai apreciați nutriționiști, a dezvăluit în urmă cu ceva timp motivul rupturii relației dintre ea și Constantin Stan, după 13 ani de conviețuire împreună.

20 oct. 2021, 15:20
Adevăratul motiv al despărțirii dintre Mihaela Bilic și Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu. „Te rog să nu mă urăști pentru asta”

Mihaela Bilic (51 de ani) este un nutriționist cu o prezență notabilă în mass-media.

Ea a dezvăluit, în urmă cu câteva luni,  un detaliu mai puțin cunoscut publicului larg din viața sa personală.

Acum mai bine de 10 ani, Mihaela Bilic a avut o relație cu medicul estetician Constantin Stan (63 de ani), actualul soț al Andreei Berecleanu (46 de ani).

Mihaela și Constantin Stan au decis să se despartă după mai bine de 13 ani.

“Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți, cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit.
Știam să fac în timp record bagaje pentru o zi, pentru trei zile sau pentru o săptămână. Puteam să conduc 2000 de km fără să beau apă. Odată, când am mers împreună la o conferință, am făcut București-Veneția fără oprire. Iar București-Bacău, unde se afla clinica de operații estetice, eram în stare să fac dus-întors, de două ori în aceeași zi, deci patru drumuri”, a dezvăluit Mihaela Bilic, într-un interviu pentru Formula AS.

Nutriționistul a povestit toate detaliile despărțirii dintre ea și partener.
„Eram un șofer extraordinar, aveam un Audi A6 Quattro și, fiindcă îl tot schimbam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, dealerul Audi m-a invitat într-o zi în Germania
Pe aeroportul din Berlin ne așteptau 25 de Audi-uri superbe. A fost dragoste la prima vedere, nu mai văzusem atâta perfecțiune și eleganță. M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis: „Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie.”, a mărturisit Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic: „Dar eu ce am făcut până acum?”

Mihaela Bilic a mai adugat că momentul a fost urmat de o revelație în urma căreia a decis să-și schimbe viața.

„Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva. Și m-am întrebat: „Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit?” Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis: Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit. Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta”, a adăugat Bilic.

Dureros este ceea ce a urmat după radicala decizie a Mihaelei de a pune punct relației.

“Au urmat niște ani intenși și zbuciumați, în care a fost pe viață și pe moarte, în care am petrecut și momente de disperare când am stat și am plâns pe covor, și momente de fericire intensă, în care am descoperit cine sunt, în care am avut și certitudini, și îndoieli, în care am făcut curățenie generală în interior și am învățat să mă ascult, fiindcă nu știam mai nimic despre mine”, a mai spus Mihaela, potrivit Unica.