Adevăratul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a plecat din ţară. Ajunsese să încheie contracte de împrumut din trei în trei zile

Din cauza datoriilor de zeci de mii de euro, Bănel Nicoliță a plecat în străinătate, încercând să găsească bani pentru a-și putea plăti împrumutul.

03 nov. 2021, 08:41
Adevăratul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a plecat din ţară. Ajunsese să încheie contracte de împrumut din trei în trei zile

Bănel Nicoliţă ar fi împrumutat zeci de mii de euro de la cămătari, pentru a-şi susţine clubul de fotbal pe care îl patrona, FC Făurei, iar acum încearcă să dea înapoi aceşti bani. Fostul stelist nu a confirmat toate zvonurile, dar recunoaște că a plecat din țară și lucrează în străinătate. Cu toate acestea, adevărul pare să iasă ușor la iveală, scrie CanCan.ro.

S-ar părea că fostul fotbalist încheia contracte de împrumut din 3 în 3 zile, în noiembrie 2019, fapt ce, la scurt timp, a dus la deschiderea unei acțiuni în instanță, finalizată pe 10 decembrie 2019, cu executarea silită a lui Bănel. Mai mult, se pare că și la începutul lui 2020 Bănel a fost cât pe ce să fie executat silit, de această dată de un alt bărbat care-l ajutase, însă instanța a respins acea cerere.

Citeşte şi Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. „Vreau ca toată lumea să știe!”

„Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui. Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam”, spunea Bănel Nicoliţă în privinţa investiţiei, dar între timp situaţia s-a schimbat, iar fostul fotbalist trebuie să facă rost de bani.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie şocantă când a aflat că Bănel Nicoliță ar fi fugit în SUA. Fostul fotbalist ar avea datorii uriaşe la cămătari!

Din America, Bănel ar fi mers în Mexic, unde ar fi fost aproape să fie reținut, după ce se găsiseră nereguli la traversarea graniței. Momentan, el a rămas în străinătate, fiindu-i frică să se întoarcă în țară, scrie şi Gazeta Sporturilor.