Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali a tăiat salariile jucătorilor, explicat de Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu este de părere că Gigi Becali a decis să taie salariile la FCSB deoarece nu mai crede în câştigarea titlului, deci nu poate spera la banii din cupele europene.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 13:45
Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali a tăiat salariile jucătorilor, explicat de Adrian Porumboiu

FCSB, deşi este una dintre cele mai bogate echipe din Liga 1, a decis să taie cu 50% salariile jucătorilor, din cauza pandemiei de coronavirus.

Adrian Porumboiu spune că este o măsură prin care Gigi Becali încearcă să protejeze finanţele clubului, deoarece nu mai crede în titlu. În acest moment, CFR Cluj are un avans de 4 puncte şi s-au scurs doar două etape din play-off. Pe de altă parte, fostul mare arbitru internaţional susţine că Dan Petrescu va aduce un nou titlu în Gruia şi de aceea s-a decis să nu se umble la salariile jucătorilor.

„Dacă se gândea că are şanse să ia titlu, cred că făcea un efort şi nu-i venea atât de greu să plătească salariile astea, ca să nu mai fie discuţii. Dincolo, la CFR, sunt sigur că vor lua titlul, vor juca în UCL, vor veni bani, e diferenţă de mentalitate şi de rezultate prin faptul că în ultimii doi ani au luat campionatul. De aici produc şi vin banii.

Asta cred că e filosofia celor de la CFR, probabil că acolo are un cuvânt greu de spus Dan Petrescu, probabil le spune, e cel care face ordine în treaba asta e antrenorul. În toată lumea, antrenorul bate cu pumnul în masă şi spune că a trăit aşa ceva şi se bate pentru jucători. Pe Dan Petrescu îl văd făcând treaba asta, pe Vintilă nu-l văd în viaţa mea că îi bate cu pumnul în masă lui Gigi să spună treaba asta”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Telekom Sport.

Citeşte şi: FCSB reia antrenamentele. Gigi Becali: „Toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare ca să nu mai facă păcate!”