Adevăratul motiv pentru care Victor Slav nu-și scoate în lume iubita. Tânăra a făcut videochat și a păcălit o mulțime de bărbați

Victor Slav este împlicat într-o relație de doi ani de zile cu o tânără pe nume Selina, iar partenera sa ar fi făcut videochat o bună perioadă de timp și chiar pusese la cale o strategie prin care păcălea bărbații pentru a-i da sume mari de bani.

16 dec. 2021, 15:36

Victor Slav este o prezență discretă în lumea mondenă și preferă să-și țină viața personală sub cheie, mai ales de când are o nouă iubită, pe nume Selina.

Victor Slav ar putea primi daune de jumătate de milion de euro de la statul român. Dosarul în care a fost acuzat de conducere sub influenţa substanţelor interzise a fost redeschis

Potrivit unor surse CANCAN, actuala parteneră a lui Victor Slav ar fi făcut show-uri pentru adulți pe site-urile de videochat. Selina apărea pe mai multe platforme dedicate show-urilor erotice, sub mai multe pseudonime și astfel a reușit să strângă bani pentru a-și schimba complet înfățișarea.

Selina chiar pusese la cale o strategie prin care le spunea clienților de pe site-urile de videochat că este extrem de bolnavă și astfel bărbații naivi îi virau în cont mari sume de bani. Acesta ar fi și motivul pentru care Selina se ferește să iasă în lumina reflectoarelor, dar și să se prezinte sub adevăratul ei nume. În plus, n-ar vrea ca bărbații respectivi să-i dea de urmă.

Selina devenise obsedată de Bianca Drăgușanu, pe care o aprecia extrem de mult, astfel că a început să-și facă mai multe operații estetice pentru a semăna ca idolul ei. Iubita lui Victor Slav și-a pus implanturi în sâni și și-a retușat chipul prin injectare cu acid hialuronic sau botox. Potrivit surselor CANCAN, Selina ar fi activat ca model videochat în 2013, când colegele o porecliseră „Drăgușanca”, datorită asemănării cu fosta soție a lui Victor Slav.

Pozele de atunci sunt ușor diferite față de cele acum, însă există câteva detalii care ar da-o de gol pe Selina, cum ar fi tatuajul de pe claviculă, trăsăturile feței și culoarea ochilor. Selina și-a însușit și ambiția Biancăi Drăgușanu care a adus-o în brațele fostului soț al divei blonde.

Bat clopote de nuntă pentru Victor Slav? „Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc”

Bat clopote de nuntă pentru Victor Slav? După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor şi-a refăcut viaţa alături de Selina. Noua lui iubită preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să devină cunoscută în showbiz, așa cum a mărturisit și partenerul ei. Cu toate acestea, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani.

Victor Slav şi iubita lui, ipostaze provocatoare. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiţi: „M-am prostit și m-am îndrăgostit”

Prezentatorul TV susține că femeia din viața lui este prefectă pentru a-și întemeia o familie. Chiar dacă nu a plănuit nimic deocamdată, se gândește că, la un moment dat, va ajunge din nou în fața altarului.

“Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. (…) Nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată «niciodată»!”, a explicat Victor Slav pentru Viva.ro.