Victor Slav ar putea primi daune de jumătate de milion de euro de la statul român. Dosarul în care a fost acuzat de conducere sub influenţa substanţelor interzise a fost redeschis

Victor Slav ar putea primi daune de jumătate de milion de euro după ce magistraţii au decis redeschiderea dosarului în care a fost acuzat de conducere sub influenţa substanţelor interzise. Ulterior, rezultatul drug-testului s-a dovedit a fi eronat.

29 oct. 2021, 13:07
Victor Slav ar putea primi daune de jumătate de milion de euro de la statul român. Dosarul în care a fost acuzat de conducere sub influenţa substanţelor interzise a fost redeschis

În vara anului 2019, Victor Slav se alegea cu dosar penal şi cu permisul suspendat după ce fusese prins la volan sub influenţa substanţelor interzise. Analizele efectuate la Institutul de Medicină Legală au arătat, însă, că rezultatul drug-testului a fost eronat.

Rezultatele analizelor au venit abia după trei luni de la momentul recoltării probelor, însă informaţia a ajuns în presă la scurt timp după ce Slav a fost oprit în trafic. Imaginea acestuia a fost, astfel, grav compromisă.

Drept care vedeta Kanal D a înregistrat, pe rolul Tribunalului București, împotriva statului român, o acțiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare şi a solicitat daune de jumătate de milion de euro.

Citeste si Victor Slav şi iubita lui, ipostaze provocatoare. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiţi: „M-am prostit și m-am îndrăgostit”

Victor a fost ferm convins că rezultatul este eronat. El nu a consumat substanțele indicate de acel test. A reușit să demonstreze acest lucru și acum și-a recăpătat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, spunea un apropiat de-al lui Victor Slav la momentul respectiv.

Victor Slav ar putea primi daune de jumătate de milion de euro de la statul român

În primă instanţă, magistraţii au decis că în cazul lui Victor Slav nu se poate vorbi despre o eroare judiciară, atât timp cât aceasta nu a venit ca urmare a unei hotărâri judecătorești și nici nu a fost reținut sau arestat în această cauză.

Dar fostul prezentator TV nu a lăsat lucrurile aşa şi a făcut apel. În urma acestuia, instanța a decis redeschiderea dosarului. Rămâne de văzut dacă magistrații vor da un verdict în favoarea lui Slav sau va fi încă o bătălie pierdută.

Citeste si Victor Slav, stors de bani de Bianca Drăgușanu. „Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata… Atât își permite!”


loading...
Partenerii noștri