Victor Slav şi iubita lui, ipostaze provocatoare. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiţi: „M-am prostit și m-am îndrăgostit”

Victor Slav şi iubita lui au apărut în ipostaze provocatoare pe reţelele de socializare. Fostul prezentator se iubeşte cu o blondă focoasă, Selina, care, se pare că i-a furat inima. Cei doi se afișează rar spre deloc în lumina reflectoarelor sau mediul online.

28 sept. 2021, 15:16
Victor Slav şi iubita lui, ipostaze provocatoare. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiţi: „M-am prostit și m-am îndrăgostit”

Victor Slav şi iubita lui, ipostaze provocatoare. Cei doi au mers în vacanță și au împărtășit cu fanii imagini de acolo, iar recent s-au filmat în tandrețuri.  ”M-am prostit și m-am îndrăgostit”,a scris Selina, iubita lui Victor Slav, în dreptul imaginilor.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre foştii săi iubiţi. Ce spune despre Victor Slav, Adrian Cristea şi Cătălin Botezatu

Victor Slav şi iubita lui, ipostaze provocatoare

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani. După eșecurile precedente în dragoste, Victor Slav a vrut să-și țină cucerirea departe de ochii lumii, mai ales că nici ea nu și-a dorit să iasă prea mult în evidență.

În urmă cu un an și jumătate, fostul prezentator TV și-a deschis un restaurant în București, iar Selina este cea care-l ajută în afacere.

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav

Sofia ar sta mai mult timp la Bianca Drăguşanu şi tot ea ar cheltui mai mulţi bani pentru creşterea ei. Chiar dacă veniturile fostului prezentator nu ajung la nivelul blondinei, acesta îi plăteşte în fiecare lună o sumă, aşa cum s-au înţeles.

Potrivit unor persoane apropiate celor doi, lunar, Victor Slav cotizează la mama copilului său cu 500 de euro, adică aproximativ 2500 de lei.

Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței.

Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, povestea o persoană apropiată celor doi, în 2018, pentru Cancan.ro.


loading...
Partenerii noștri