Adevărul despre carantină de pe aeroportul din Bucureşti. „Am fost în primul avion, doar minciuni”

Dan Bacura, jurnalist, cere demisia lui Cercel, Arafat, Costache, după ce au anunţat faptul că au luat măsuri cu privire la persoanele care se întorc din zonele afectate de virusul ucigaş. Acesta s-a aflat în primul avion întors din Lombardia şi neagă afirmaţiile cu privire la carantina din aeroportul "Henri Coandă".

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 20:05
Adevărul despre carantină de pe aeroportul din Bucureşti. „Am fost în primul avion, doar minciuni”

„Prostie și ticăloșie la un loc! Carantina de pe aeroportul Otopeni a fost o bătaie de joc și o minciună ordinară! Am fost în primul avion care a aterizat la București, direct din patria coronavirusului italian (provincia Lombardia). Adică zborul de Bergamo care a aterizat undeva la ora 15. Anunțurile lui Arafat, Streinu Cercel și alții vorbeau încă de dimineața despre o carantină strictă, culoare separate, asistență medicală și alte măsuri luate pentru toți cei ce vor veni din Italia.”

Citeşte şi: Alertă în Bucureşti. Un suspect de coronavirus a fugit. „A deschis uşa şi a plecat”

Jurnalistul susţine că totul sunt doar minciuni şi că pasagerii care sosesc din zonele afectate din Italia nu sunt întâmpinate decât de poliţiştii de Frontieră, care sunt depăşiţi de situaţie.

„Povești și minciuni! În afară de polițiștii de Frontieră, depășiți oricum de situație, nu ne-a întâmpinat nimeni. Ne-au înghesuit ca pe vite într-un holișor, unde am completat niște formulare. Fiecare cum a vrut și cum a știut. Apoi le-am predat acelorași polițiști. Nimeni nu ne-a spus nimic de vreo carantină, de obligații sau masuri de prevenție!”

Mai mult decât atât, persoanele care s-au întors astăzi în jurul orei 15 din Italia nu se află în carantină la domiciliu, deşi medicul Streiu Cercel a anunţat acest lucru. 

„Câteva ore mai târziu l-am auzit la TV pe medicul Streinu Cercel că noi suntem în carantină la domiciliu! La domiciliul cui, măi mincinoșilor?! Nu ne-a spus nimeni de așa ceva pe aeroport!! Oare câți dintre sute de români întorși din Lombardia au ascultat la TV bazaconiile doctorului Cercel?! De la tv trebuiau sa afle?! Vă bateți joc de noi, incompetenților!! Cercel, Arafat, Costache… DEMISIA!! Dacă aveți onoare”


loading...
Partenerii noștri