Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. „Scopul meu este să înalţ suflete de bărbaţi!” VIDEO

Anamaria Prodan este o familistă convinsă, fiind o femeie pentru care apropiații sunt cel mai important lucru. Impresara a deyvăluit cum arată pentru ea bărbatul ideal și care este menirea ei într-o relaţie.

16 apr. 2023, 20:59
Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. „Scopul meu este să înalţ suflete de bărbaţi!” VIDEO
Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. "Scopul meu este să înalţ suflete de bărbaţi!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul românesc, însă aceasta admite ca puterea ei este doar o mască care a fost necesară. Agenta FIFA susține că ea este una dintre cele mai sensibile persoane de pe pământ, fiind poate omul care plânge cel mai mult.

Citește și: VIDEO| Cum arată Anamaria Prodan fără pic de machiaj. “Și frumoasă, și slabă, să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor”

Aceasta a fost recent implicată recent într-un scandal uriaș din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf. Această situație a creat nenumărate neplăceri de ambele părți și vrând, nevrând, Anamaria Prodan a trebuit să fie pusă iar în situația în care ea să fie „cea puternică”.

În tot acest context, vedeta a vorbit despre ce înseamnă „un bărbat adevărat”, despre modelul ei, dar în același timp și despre unul dintre cele mai mari regrete.

„Spre dezamăgirea mea, am „vândut” toată viața bărbatul Anamaria Prodan. Ceea ce ai văzut tu, poate tatăl meu și foarte puțini oameni au înțeles. Da, eu sunt cel mai sensibil om de pe mapamond. Eu plâng cel mai mult de pe mapamond. Eu iubesc cu o forță fabuloasă. Dar nu găsisem bărbatul”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria a povestit că cel mai greu este pentru ea să devină vulnerabilă.

„Eu mă blochez câteodată, când trebuie să o las pe Anamaria să iasă din dărâmături. Și încet, încet îmi iese că îmi aduc aminte de taică-miu”, a zis aceasta.

Anamaria Prodan are criterii stricte

„Bărbatul ideal trebuie să fie puternic din toate punctele de vedere. Nu vorbesc de statură, nu vorbesc de putere financiară. Vorbesc de el ca om. Cred că educația unui bărbat pune bazele unei construcții trainice și al unei căsnici fabuloase”, a explicat agenta FIFA.

Mai mult, Anamaria Prodan este o familistă convinsă, pentru care apropiații sunt cel mai important lucru. În cadrul acestei discuții, Anamaria a adus în discuție imaginea paternă din viața ei. Cel pe care îl consideră bărbatul perfect. Cu toate că, acesta nu mai este printre noi de ceva vreme, Anamaria Prodan vorbește încă cu emoție în glas despre acesta.

Nu este prima data când Anamaria Prodan vorbește frumos despre părinții ei. Cu fiecare ocazie, aceasta a subliniat că aceștia au fost reale modele pentru ea și că nu are cum să nu îi vină în minte imaginea tatălui ei atunci când vine vorba de bărbatul perfect. Impresara FIFA a  explicat că viața pe care a trăit-o în copiărie alături de părinții ei, ar vrea să o ofere și copiilor.

„Am avut un tată superb. Un tată incredibil. Modelul meu în viață. Era omul care și-a divinizat familia, care și-a divinizat soția. A ridicat-o și a susținut-o ca nimeni altul. Nu a lăsat-o să facă absolut nimic față de ceea ce știa ea”, a declarat Anamaria Prodan, în podcast-ul lui Cezar Ionaşcu.

Aceasta a mai dezvăluit faptul că tatăl ei a fost stâlpul familiei, care avea grijă de casă și făcea toate lucrurile necesare, astfel încât Ionela Prodan să poată să își continuie cariera. Din acest motiv, îl respectă și îl consideră mai presus ca orice alt bărbat.

”Gătea, spăla, călca, creștea copiii, o ajuta pe ea, o alinta. Ceva unic. M-a învățat întotdeauna că orice ar fi, familia este soțul tău. Nimeni altcineva”, a mai spus ea.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut anunțul care îi dă atacuri de panică lui Reghe. Pentru ce se pregătește agenta FIFA