VIDEO| Cum arată Anamaria Prodan fără pic de machiaj. “Și frumoasă, și slabă, să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor”

Anamaria Prodan arată senzațional la cei 50 de ani ai săi. După ce a fost acuzată de fanii săi de pe rețelele de socializare că folosește filtre de înfrumusețare, sexy impresara s-a filmat în timp ce se demachiază.

09 apr. 2023, 16:46

Cum arată Anamaria Prodan fără pic de machiaj. Deranjată de toate criticile pe care le-a primit în ultima vreme, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare nemachiată pentru a le face în ciudă tuturor cârcotașilor.

Citește și Anamaria Prodan a făcut anunțul care îi dă atacuri de panică lui Reghe. Pentru ce se pregătește agenta FIFA

Cum arată Anamaria Prodan fără pic de machiaj

În imaginile de pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan apare în timp ce se demachiază.

”Mă demachiez că am avut cremă pe față și, pentru fraierii ăștia, nu mai am fard, nimic. Așa e Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani, chiar 50 de ani plus…”, a spus Anamaria Prodan.

La cei 50 de ani ai săi, Anamaria Prodan este tare mandră de cum arată și a vrut să vadă toată lumea că nu are nevoie de machiaj.

“Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani,  să slăbiți și să aveți grijă de voi să ararăți și voi așa la 50 de ani. Mă rog pentru voi că în spatele calculatorului e ușor să scrii.  Vă iubește Ana!”, a spus impresara.

Atitudinea acidă a impresarei le-a deranjat pe fanele sale care au taxat-o imediat.

„Ați avut norocul să vă nașteți acolo unde trebuia ,altfel numai erați arogantă erați că tot omul cu datorii cu celulită, cu riduri etc”.

„Nu te mai ruga pentru noi, mai bine dă-ne niște bani să ne putem și noi întreține mai ușor. Și fără să poate, dar cu bani e mai ușor”.

„Arăți foarte bine, dar nu te dezbrăca de caracter, care este mult mai important decât aspectul fizic, făcând asemenea afirmații, pur și simplu nu e treaba ta cum arată una și alta la 20-30-40 de ani etc. Ești o femeie inteligenta, bogată, bănuiesc că ai alte activități mult mai importante, nu îți pierde timpul cu așa ceva mai ales în perioada asta de Post, vine Paștele, trebuie să fim mai buni”, au comentat câteva fane.

Citește și Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre noua relație. „Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil”