Adevărul despre cipuri. De ce nu pot fi ele implantate prin intermediul vaccinurilor, explicaţiile fizicianului Cristian Presură

Fizicianul Cristian Presură a demontat teoria conspirației conform căreia prin intermediul vaccinului împotriva coronavirusului oamenilor li s-ar implanta un cip.

28 ian. 2021, 13:30
Adevărul despre cipuri. De ce nu pot fi ele implantate prin intermediul vaccinurilor, explicaţiile fizicianului Cristian Presură

„Nu există această posibilitate, de implantare a cipului prin vaccin. Din punct de vedere tehnic nu este posibil. Mă uit la detaliile tehnice, la interacțiunea dintre tehnologie și corpul uman. Trebuie să treacă prin corp și ca să ajungă la creier trebuie să trecă printr-o anumită dimensiune, iar așa ceva nu este posibil”, a spus fizicianul Cristian Presură, la emisiunea Marius Tucă Show, de la Aleph News.

Cristian Presură a mai afirmat: „Suntem îngrijorați de pandemie. 76% nu sunt de acord cu noua carantină. Ceva nu s-a comunicat corect. Israel a făcut o carantină foarte strictă și acum a mărit-o. A interzis zborurile”. Intervenind în dialogul dintre Marius Tucă și Cristian Presură, Octavian Jurma a spus că „Trebuie să luăm măsuri care să aibă efect. Trebuie să izolăm mai mult decât zonele respective. Unitatea minimă ar trebui să fie județul”.

Citeşte şi Bill Gates s-a vaccinat. Fizicianul Cristian Presură explică de ce nu crede că miliardarul „a fost injectat cu apă”

Cei care cred în teoriile conspirației și antivacciniștii au tot vehiculat, de la începutul pandemiei, ipoteza că vaccinul anti-COVID ar putea veni la pachet cu un cip implantat în organism. Mai precis, acești oameni susțin că în serul care este introdus în organism se află un cip sau o antenă 5G, cipul cu tot cu baterie, cu tot cu tranzistori, cu tot ce conține el.

Citeşte şi De ce nu pot fi implantate cipuri prin vaccinul anti-COVID-19. Un inginer electronist desfiinţează teoria conspiraţiei