Adevărul despre DATORIILE lui RĂZVAN CIOBANU. Părinţii designerului riscă să fie EXECUTAŢI SILIT

Răzvan Ciobanu a murit, luni, 29 aprilie, dar aceasta nu este singura lovitură pe care o primesc părinții regretatului designer. La o săptămână după ce și-au îngropat fiul, părinții lui Răzvan Ciobanu ar risca să fie executați silit pentru datoriile acestuia.

08 mai 2019, 05:19
Adevărul despre DATORIILE lui RĂZVAN CIOBANU. Părinţii designerului riscă să fie EXECUTAŢI SILIT

Laura Vicol, una dintre prietenele apropiate ale designerului Răzvan Ciobanu, a acordat un interviu pentru România TV, în cadrul căruia a vorbit și despre datoriile pe care le avea designerul.

„Știam de datorii… De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar întotdeauna a reușit să se ridice. El având acest talent incontestabil, făcea trei rochii și reușea să-și plătească datoriile. Avea proiecte de viitor. În niciun caz nu era în situația omului căzut la pământ, incapabil să se ridice. În niciun caz. Și-și iubea foarte mult viața, iubea foarte mult viață”, a spus avocata Laura Vicol.

ŞOCANT! Raportul a fost finalizat. Ce au descoperit legiştii în corpul lui Răzvan Ciobanu

„Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc. La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă îi întrebăm pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni noi intrați în viața lui. N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot”, a mai spus Laura Vicol.

IMAGINI BOMBĂ! Ultima şedinţă foto a lui Răzvan Ciobanu. Designerul a reuşit să îşi şocheze fanii FOTO

După toate probabilitățile, părinţii lui Răzvan Ciobanu vor trebui să o despăgubească pe proprietara bolidului de lux distrus în totalitate în accidentul în care designerul și-a găsit sfârșitul. În plus, potrivit informațiilor obținute de Cancan, nu ar fi exclus ca părinții designerului să fie nevoiți să plătească contravaloarea unor produse de firmă pe care creatorul de modă le-ar fi împrumutat de la Vica Blochina pentru o ședință foto, în urmă cu câteva luni, dar pe care ulterior nu le-ar mai fi returnat.