Adevărul despre relația dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Fanii sunt convinși că cei doi au fost iubiți

Doina Teodoru, iubita lui Chef Scărlătescu, s-a făcut remarcată la show-ul "iUmor" de la Antena 1, pe care l-a și câștigat. Actrița i-a amuzant și i-a distrat pe cei din juriu și pe telespectatori cu mai multe numere de roast.

26 ian. 2023, 08:58
Adevărul despre relația dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Fanii sunt convinși că cei doi au fost iubiți

Doina Teodoru i-a fermecat pe toți cu frumusețea și talentul ei. A reușit foarte repede să câștige și simpatia telespectatorilor și să devină una dintre cele mai urmărite actrițe de la noi. Mulți o știau deja și din serialele „În puii mei” și „Băieți de oraș”, unde a jucat alături de Mihai Bendeac.

În 2017, când a participat la iUmor, se zvonea că devenise preferata lui Mihai Bendeac. Mulți au presupus că între cei doi ar fi mai mult de o relație de colegialitate și că ar fi fost iubiți. Actorul a negat totul și a spus că astfel de vorbe nu-și au locul fiindcă au doar o relație de prietenie.

Zvonurile au ajuns la final atunci când s-a aflat că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu.

Citește și Cătălin Scărlătescu a dat din casă. Dezvăluiri nebănuite despre relația cu Doina Teodoru

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo.  Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural. Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea. Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal”,   a povestit Cătălin Scărlătescu pentru  Viva.ro, în urmă cu mai mult timp.

Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Cei doi s-au cunoscut la mare, în Vama Veche. Juratul de la „Chefi la Cuțite” a fost destul de timid, motiv pentru care Doina a fost cea care a făcut primul pas.

Citește și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie: „N-am cerut-o de nevastă și nu m-a cerut de soț”

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poza, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă ”, a povestit Scărlătescu cu ceva timp în urmă.