Cătălin Scărlătescu a dat din casă. Dezvăluiri nebănuite despre relația cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu, juratul de la "Chefi la Cuțite", a vorbit deschis despre Doina Teodoru, partenera lui care îi face zilele mai frumoase.

04 ian. 2023, 16:26
Cătălin Scărlătescu a dat din casă. Dezvăluiri nebănuite despre relația cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu e o prezență discretă și nu obișnuiește să vorbească prea des despre viața lui personală, însă de această dată bucătarul și-a deschis sufletul și a venit cu detalii din inimitatea lui.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi sunt foarte fericiți, se înțeleg de minune, fac totul împreună și au și o mulțime de pasiuni comune. Juratul a mărturisit că are o „iubită senzațională”.

Întrebat ce își dorește în anul 2023, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că are tot ce își dorește.

Citește și Reţeta de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Ingredientul secret pe care toate gospodinele îl află acum!

„Ce să îmi mai doresc?! (…) Mi-a dat de toate … emisiune frumoasă, colegi frumoși, prieteni spectaculoși, o iubită senzațională.”, a afirmat Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars. Cheful a mai spus că în momentul de față el se duce acasă de parcă ar fi cazat la hotel fiindcă muncește foarte mult și nu are prea mult timp de stat. El a mai spus că a avut parte de un 2022 spectaculos.

Cum s-au cunoscut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cei doi s-au cunoscut la mare, în Vama Veche. Juratul de la „Chefi la Cuțite” a fost destul de timid, motiv pentru care Doina Teodoru a fost cea care a făcut primul pas.

Citește și Câți bani ar trebui să scoată românii din buzunar pentru un curcan preparat de Cătălin Scărlătescu. Preparatul cu care nu poți da greș la masa de Crăciun

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poza, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă ”, a povestit Scărlătescu cu ceva timp în urmă.