Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie: „N-am cerut-o de nevastă și nu m-a cerut de soț”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, se simt foarte bine împreună, însă nu s-au gândit să își oficializeze relația.

29 nov. 2022, 18:29
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie: „N-am cerut-o de nevastă și nu m-a cerut de soț”
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie. Dacă la început, erau foarte discreți cu relația lor, acum, cei doi vorbesc deschis despre sentimentele lor, dar și despre planurile pe care le au. Printre ele, nu se numără și o posibilă căsătorie. Consideră că sunt foarte bine în această situație și nu consideră că un act poate să schimbe ceva.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, reacție furibundă în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”. A lovit cu piciorul coșul de gunoi pe care îl avea în față, apoi a ieșit din platou

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie

Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă. Nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit Viva.ro.

„Da, nu ne-am gândit până acum la căsătorie. Momentan, ne bucurăm foarte mult unul de celălalt și nu mi se pare că acest pas e definitoriu.”, a spus și Doina Teodoru.

Între Cătălin Scărlătescu și partenera sa există o diferență de vârstă de 18 ani. „Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine.”, a spus Doina Teodoru.

Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un bătrânel de 51 de ani.”, a declarat și Cătălin Scărlătescu.