ADEVĂRUL despre relaţia dintre Vârciu şi Vandici! Cum se poartă de fapt cei doi când nu sunt camere prin zonă

Acum o săptămână, o veste arunca în aer showbizul românesc. Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu anunţau că trăiesc o poveste de iubire. Repeziciunea şi expunerea mediatică foarte intensă a relaţiei lor au ridicat de început semne de întrebare. Cei mai mulţi au asemănat "iubirea" lor cu scenariul unei alte poveşti extrem de mediatizate, cea dintre Bianca şi Victor Slav.

10 apr. 2014, 15:41

Îndragostiti si fericiti in ochii multora, Ilinca Vandici si Liviu Varciu aproape ca se ignora reciproc atunci cand cred ca nimeni nu ii vede. O cina la restaurant, in compania unui alt cuplu, i-a dat de gol, fara voia lor.

Adelina Pestriţu, ANUNŢ INCREDIBIL pe Facebook. Fanii încearcă s-o liniştească: „Voi încă vă iubiţi, păcat”

Indragostiti la televizor, Ilinca Vandici si Liviu Varciu se comporta mai degraba ca doi buni camarazi in timpul liber. La fel de amical s-au rasfatat si in timpul unei intalniri la cina, alaturi de Roxana Ciuhulescu si sotul ei. Fara prea mult romantism, asa-zisii parteneri si-au facut aparitia separat.

Asemeni unui prieten vechi, Liviu si-a intampinat presupusa iubita cu un sarut amical pe obraz!

Potrivit cancan.ro, la fel de rezervati si in timpul cinei, Liviu si Ilinca s-au ignorat aproape toata seara. Asezati la distanta si captivati de conversatia cu prietenii de langa ei, nu le-a luat mult ca sa uite unul de prezenta celuilalt. Nici cand s-au mutat mai aproape, n-au inceput sa curga dovezile de afectiune.

Vezi: ADEVĂRUL despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu