Ilinca Vandici habar nu are. ADEVĂRUL despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu pare că nu a "digerat" tocmai bine relaţia dintre Liviu Vârciu, fostul ei soţ, şi Ilinca Vandici, iar declaraţia actorului, venită să lămurească lucrurile, probabil va înrăutăţi lucrurile pentru frumoasa brunetă.

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 13:51
Ilinca Vandici habar nu are. ADEVĂRUL despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu

În ultimele zile, primele pagini ale presei tabloide sunt ţinute de noul cuplu-bombă din showbiz-ul românesc, Ilinca VandiciLiviu Vârciu. Chiar dacă pe marginea logodnei lor se speculează mult, unii fiind de părere că totul este doar o parodie făcută de dragul publicităţii, fosta soţie a lui Vârciu, Adelina Pestriţu, nu pare să tolereze prea bine tot tam-tam-ul creat.

După ce Adelina a postat pe Facebook câteva fotografii sugestive, una cu două pahare de vin în care ciocneşte cu o persoană misterioasă, şi una în care sugera că este „beată de dragoste”, Liviu Vârciu a ţinut să lămurească lucrurile cu privire la relaţia cu fosta sa soţie. Mai ales că s-a speculat fie că Adelina Pestriţu a vrut fie să-i facă în ciudă lăsând de înţeles că l-a uitat definitiv, fie să-şi înece amarul în băutură, după ce a asistat la anunţul privind relaţia dintre Vârciu şi Vandici.

„Mi-a fost greu sa incep sa vorbesc. Nu am vrut sa ma fac de ras la WOWbiz pentru ca era ea acolo, Ilinca. Am vrut sa ma opresc, dar am marturisit ca sunt indragostit de ea. Cu Adelina a fost o poveste frumoasa care s-a terminat de 3 ani, nu mai simt absolut nimic, suntem prieteni, putem vorbi. Ea nu m-a cautat dupa emisiune. Cu Pestrita ma vad doar pe platourile de filmare”, a spus Liviu Vârciu, la emisiunea „Draga mea prietena”.

Adelina Pestriţu, ANUNŢ INCREDIBIL pe Facebook. Fanii încearcă s-o liniştească: „Voi încă vă iubiţi, păcat”

Rămâne de văzut dacă Ilinca Vandici va fi de acord cu prietenia dintre Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu sau dacă va încerca să ardă toate podurile între cei doi.