Adevărul despre relaţia lui Benone Sinulescu cu Irina Loghin. „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste”

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Artistul e plâns de familie, prieteni şi de toţi cei care i-au admirat cariera muzicală de succes.

19 nov. 2021, 11:33
Adevărul despre relaţia lui Benone Sinulescu cu Irina Loghin. „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste”
Irina Loghin, îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu

Irina Loghin este una dintre artistele care au cântat cu Benone Sinulescu pe scenă de nenumărate ori. Când a aflat, în urmă cu câteva luni, că interpretul de muzică populară avea probleme de sănătate, a reacţionat imediat.

Cântăreaţa a mărturisit atunci că nu au mai vorbit de doi ani şi nici nu s-au mai văzut pentru că el locuia la Arad şi era greu să se întâlnească.

„Nu am mai vorbit de vreo doi ani cu Benone Sinulescu. Dar am aflat că nu este prea bine de la un coleg de-al nostru, din ansamblul Ciocârlia. Tot ce îmi pot dori este ca Benone să se vindece, să se facă bine. Sper că acesta este doar un episod, să treacă peste el. Sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste acest hop. Eu sper să se facă bine, să ne revedem. Din păcate, el e departe, la Arad, de aceea nu ne-am mai văzut atât de des în ultimii ani. Ne mai vedeam doar la cântări’, spunea Irina Loghin în urmă cu mai multe luni.

Benone Sinulescu a povestit, în urmă cu ceva vreme, cum a cunoscut-o pe Irina Loghin.

„Pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă. Ea şi cu Maria Ciobanu au dat concurs, eu nu am dat. Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste.’, spunea Benone Sinulescu în trecut, potrivit libertatea.ro.

Reacţia Irinei Loghin la moartea lui Benone Sinulescu: „Avem amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni”

„Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți!

Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara! Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă!

Rămas bun, dragul meu coleg!”, a scris Irina Loghin pe pagina sa de Facebook.