Irina Loghin, îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu: „Avem amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni”

Irina Loghin este îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu. Artistul s-a stins din viaţă în cursul zilei de joi, 18 noiembrie, la spital. Din primele informaţii, se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, însă fatală i-a fost o pneumonie.

18 nov. 2021, 17:21
Irina Loghin, îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu: „Avem amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni”
Irina Loghin, îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu

Irina Loghin, îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu. Artista a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi ia rămas-bun de la cel cu care „a pornit pe drumul cântecului”.

Irina Loghin, îndurerată de moartea lui Benone Sinulescu

Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți!

Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara!

Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă!

Rămas bun, dragul meu coleg!„, a scris Irina Loghin pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Drama lui Benone Sinulescu! Care a fost cel mai mare regret al artistului

Carmen Harra a prezis moartea lui Benone Sinulescu

Celebra clarvăzătoare a dat de înţeles în luna iulie că pe marele artist îl aşteaptă trei săptămâni sau trei luni critice. Iată că fix la trei luni de la declaraţiile clarvăzătoarei, cântăreţul a murit.

Benone Sinulescu a trecut prin momente grele în luna iulie, atunci când din cauza problemelor de sănătate a fost internat în Spitalul de Urgență din Arad. Din informațiile transmise atunci, artistul a căzut în propria casă, iar starea sa generală s-a deteriorat fulgerător.

Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar, personal, cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o să se echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, dată fiind codificarea lui divină, să treacă peste această încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, 3 luni…”, a declarat Carmen Harra, la Prima TV, în luna iulie.