Adevărul despre relaţiile intime la Survivor România. Zmărăndescu rupe tăcerea: „La băieți nu se mai… nimic”

Adevărul despre relaţiile intime la Survivor România. Recent întors din Republica Dominicană, acolo unde se desfăşoară competiţia sportivă, luptătorul a răspuns unei întrebări destul de incomode.

06 apr. 2022, 22:45
Adevărul despre relaţiile intime la Survivor România. Zmărăndescu rupe tăcerea: „La băieți nu se mai… nimic”
Adevărul despre relaţiile intime la Survivor România

Adevărul despre relaţiile intime la Survivor România. Acesta a povestit pe scurt că medicul show-ului le-a spus concurenților de la început că, din cauza greutăților și stresului la care le vor fi supuse corpurile, vor suferi transformări, care vor avea efecte directe asupra vieții lor intime, pe termen mai lung.

Adevărul despre relaţiile intime la Survivor România

Dragii mei, fetele au să aibă niște transformări. La băieți nu se mai… nimic. Dar nimic, asta ne-a spus medicul, Teo. Am ieșit afară și l-am luat pe doctor…  Concluzia a fost că am rămas doar cu aparat de făcut pipi. Zmără, să vezi, mai durează o lună de zile, după, până își revine, mi-a mai spus. Oameni buni, am plecat atât de stresat de acolo

Am ajuns acasă… și zic, nu avem ce face. Sau mă duc si cumpăr o pastilă și văd cum este. Cert este că am văzut-o pe soția mea cum se schimbă frumos, iar eu care eram ferm convins că nu mi se mai întâmplă nimic, am stat relaxat… dar… I-am dat mesaj doctorului să-i spun că m-a mințit”, a povestit Cătălin Zmărăndescu.

Citeşte şi: Survivor Romania 2022. Reacţia tatălui lui Zmărăndescu: „Băi, Cătăline, nu ai minte!” VIDEO

Emil Rengle i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, împreună cu soția lui, Luiza și a răspuns unor întrebări destul de incomode. Printre altele, Zmărăndescu a detaliat faptul că Rengle, colegul lui de echipă, i-a făcut avansuri în tabără.

Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți. Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă.

Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred.”, a spus Zmărăndescu.