Adevărul despre retragerea Larisei Iordache din finala la bârnă la JO 2020. „Este o problemă mult mai profundă”

Reprezentanţii clubului Dinamo Bucureşti, la care este legitimată gimnasta Larisa Iordache, a transmis, printr-un mesaj cu acordul sportivei, detalii despre diagnosticul acesteia. "Este o problemă mult mai profundă", se arată în mesaj.

03 aug. 2021, 13:44
Adevărul despre retragerea Larisei Iordache din finala la bârnă la JO 2020. „Este o problemă mult mai profundă”

CS Dinamo Bucureşti, clubul la care este legitimată gimnasta Larisa Iordache, a transmis printr-un mesaj detalii despre diagnosticul acesteia la JO de la Tokyo, după accidentarea din calificări, care a dus la retragerea acesteia din finala la bârnă.

Citeşte şi: Larisa Iordache, primul mesaj după abandonul din finala de la bârnă la JO 2020: Am încercat şi am sperat până în ultima clipă

„TOKYO 2020. Adevărul despre glezna Larisei
Cu acordul Larisei prezentăm diagnosticul primit de ea la Tokyo, după investigațiile efectuate în ziua calificărilor. Nu este vorba despre o simplă entorsă (care între timp s-a recuperat), ci despre o problemă mult mai profundă: osteoartrită la glezna piciorului stâng.
Dicționarul medical:
”Osteoartrita este o afecțiune în care cartilajul protector al suprafețelor articulare se deteriorează o dată cu trecerea timpului. Osteoartrita, denumită și boala articulară degenerativă sau osteoartroză, reprezintă cea mai frecventă formă de artrită și este principala cauză a durerii și invalidității în rândul persoanelor mai în vârstă”.
Am sperat într-un miracol, am fi dorit să o vedem din nou în concurs, să ne bucure cu eleganța și frumusețea ei, dar nu putem să cerem mai mult decât e posibil!
Suntem lângă tine, Larisa!”, au transmis reprezentanţii CS Dinamo Bucureşti.