Adevărul despre virginitatea Lidiei Buble. Vorbe grele despre iubita lui Răzvan Simion

Presupusa relaţie dintre Răzvan Simion, de la Neaţa, şi cântăreaţa Lidia Buble a iscat o avalanşă de controverse. Unii se bucură pentru ei, alţii îi condamnă din cauză că preţul iubirii lor a fost destrămarea căsniciei vedetei TV, care are şi doi copii. Chiar un coleg de trust al lui Răzvan de la Neaţa a făcut o declaraţie despre subiect care nu îi va pica tocmai bine colegului lui Dani Oţil.

RomaniaTV.net
27 iun. 2015, 08:57
Adevărul despre virginitatea Lidiei Buble. Vorbe grele despre iubita lui Răzvan Simion

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În gura presei” zvonurile despre relaţia dintre Răzvan Simion şi Lidia Buble. Fără a face aprecieri despre veridicitatea acestora, Badea a trimis totuşi o săgeată către cei doi.

„Am un apel pentru fetele tinere din showbiz care întâmplător au tați preoți sau pastori: să nu mai declare public, ele sau tații lor, că sunt virgine. E dezgustător! Pentru că treaba asta este o chestiune atât de intimă încât nu privește pe nimeni. Doar dacă nu cumva este un anunț public pe sistemul ‘Hai, doamne mai simtiti-vă și voi!'”, a spus Mircea Badea, făcând în mod evident trimitere la Lidia Buble, care se pare că ar avea o relaţie cu Răzvan Simion.

Citeşte şi De ce s-a despărţit RĂZVAN SIMION de soţia lui? „Când era cu o altă femeie în maşină trebuia să…..”

Deşi nici Răzvan, nici Lidia Buble nu au confirmat faptul că ar avea o relaţie, la o zi după ce paparazzii l-au surprins ieşind din locuinţa cântăreţei prezentatorul de la Neaţa a confirmat faptul că s-a despărţit de soţia lui, subliniind însă că au făcut-o în termeni amiabili şi că rămân foarte buni prieteni.

Mai mult, Răzvan Simion a avut şi vineri o poziţie faţă de zvonurile legate de termenii divorţului său, în care o ridică în slăvi pe mama copiilor lui.