Adevărul despre zodia ta! Ce fel de creatură mitologică ești în funcție de lună în care te-ai născut

Atunci când astrologia și mitologia se îmbină iese un amestec efervescent! Află ce fel de creatură te reprezintă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

20 sept. 2023, 11:40
Adevărul despre zodia ta! Ce fel de creatură mitologică ești în funcție de lună în care te-ai născut
Adevărul despre zodia ta! Ce fel de creatură mitologică ești în funcție de lună în care te-ai născut

Ce fel de creatură mitologică ești în funcție de zodie. Mitologia a fost folosită pentru a oferi explicații cu privire la natura și existența umană așa cum le cunoaștem. În miturile din întreaga lume, creaturi au fost imaginare pentru a simboliza aspectele variate ale umanității, atât cele pozitive, cât și cele negative.

Citește și: Horoscopul Echinocțiul de Toamnă din 23 septembrie 2023: Viața va fi diferită pentru fiecare zodie

De la sentimente precum frica și mândria, la caracteristici cum ar fi lăcomia și rușinea, toate aceste trăsături umane se oglindesc în diversele creaturi mitologice.

O mare parte din zodiac se bazează pe mitologie, așa că are sens doar că ar exista o creatură mitologică pentru fiecare zodie.

Iată ce creatură mitologică ești în funcție de zodie

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Dragă Berbec, tu ești valchiria. În mitologia nordică antică, ești cel mai bun războinic. Sari în toiul bătăliei pentru a aduce armuri și arme războinicului, iar pe cei care au murit i-ai dus în Valhalla. Ești eroul oricărei povești și vei lupta până la capăt, indiferent cât te costă.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cel mai loialal zodiacului, dragă Taur ești un gargui. În timp ce încrederea ta este câștigată cu greu, odată ce devii prieten, ești acel prieten pe viață. Vei face tot ce este necesar pentru a te proteja și a te îngriji. Cei care au vânat garghia pentru protecție au trebuit să lupte din greu, dar dacă reușeau puteau conta pe tine pentru orice.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ca Gemeni, ești Cerber. Acest câine cu 3 capete, cu o coamă de șerpi și coadă de șarpe, păzește intrarea în Hades. Ești loial și feroce, dar apreciezi timpul singur. Deși s-ar putea să iubești oamenii interesanți și crezi că vrei să fii aproape de ei, ești cu adevărat cel mai bun prieten al tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: În ce zodie se nasc cei mai mulți criminali în serie. „Este șocant. Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element”