Horoscop Echinocțiul de Toamnă din 23 septembrie 2023: Viața va fi diferită pentru fiecare zodie

În ciuda zilelor care se scurtează și devin mai întunecate, horoscopul tău pentru Echinocțiul de Toamnă din 2023 aduce o perspectivă mai calmă față de ceea ce ai trăit în lunile anterioare. Iată cum va fi afectată fiecare zodie în parte.

20 sept. 2023, 11:17
Horoscop Echinocțiul de Toamnă din 23 septembrie 2023: Viața va fi diferită pentru fiecare zodie
Horoscopul Echinocțiul de Toamnă din 23 septembrie 2023: Viața va fi diferită pentru fiecare zodie

Sezonul verii fierbinți este acum în oglinda retrovizoare (și a dus cu el retrogradările lui Venus și Mercur, slavă Domnului!). În timp ce zilele care vin pot fi mai scurte și mai întunecate, horoscopul tău pentru echinocțiul de toamnă din 2023 se axează pe o mentalitate mai pașnică decât cea pe care ai experimentat-o în ultimele luni. Deoarece prima zi a toamnei astronomice coincide cu începutul sezonului Balanță, orientat spre parteneriate și plăcere, această perioadă a anului se concentrează pe prioritizarea conexiunilor și reconexiunilor. Deci, dacă sezonul Fecioarei te-a stresat, începutul unui nou sezon proaspăt promite să te readucă în aliniament.

Citește și: Horoscop 20 septembrie 2023. Cu mintea deschisă şi dispuşi să-şi sondeze profunzimile, nativii vor face cele mai bune alegeri şi vor lua cele mai bune decizii

Ca semn cardinal, energia Balanței este responsabilă pentru inițierea activităților care implică socializare, colaborări creative și construirea de noi relații. Este sezonul perfect pentru a interacționa cu alte persoane, mai ales acum când Venus, stăpâna acestui semn, este în sfârșit directă. Cu toate acestea, deoarece acest sezon este despre unirea forțelor cu alții, preocupările tale independente pot trece pe plan secund. Aici intervin balanțele, pentru că va fi important să menții un echilibru sănătos între prioritățile altora și prioritățile tale.

Când este echinocțiul de toamnă 2023?

Anul acesta, sezonul de toamnă va începe oficial pe 23 septembrie. Echinocțiul de toamnă semnifică momentul anului în care zilele și nopțile beneficiază de o cantitate egală de lumină naturală, simbolizând începutul perioadei în care zilele devin treptat mai scurte, conducând spre lunile mai reci.

Acesta semnifică și trecerea Soarelui în Balanță, astfel că fiecare semn zodiacal va prioritiza plăcerea, arta și conexiunea romantică în următorul lună. Cu toate acestea, deoarece Balanța este considerată semnul căderii soarelui, unde soarele își pierde demnitatea, s-ar putea să te simți prea preocupat de a fi plăcut sau acceptat de alte persoane. Există o tendință de a evita conflictul sau confruntarea în această perioadă, ceea ce te poate determina să faci eforturi suplimentare pentru a menține pacea. Deși această perioadă este benefică pentru a aplana neînțelegerile în relații, amintește-ți să nu-ți abandonezi autenticitatea în favoarea fericirii altor oameni.

Iată cum va afecta ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ din 23 septembrie 2023 semnul tău zodiacal

BERBEC

În timpul echinocțiului de toamnă, dragă Berbec, vei fi pe deplin concentrat pe relațiile tale, pe măsură ce Soarele se mută în casa ta a șaptea a parteneriatelor romantice. Această perioadă te încurajează să prioritizezi interdependența, ceea ce poate merge împotriva comportamentului tău inerent. Deși aceasta nu va fi o perioadă în care vei fi ocupat cu proiectele tale personale, este un moment benefic pentru a aprofunda relațiile cu ceilalți. Simte-te liber să petreci timp socializând acum, Aries. Va fi plăcut să faci o pauză de la căutarea independenței tale.

TAUR

Pe măsură ce echinocțiul de toamnă se desfășoară, vei căuta un echilibru crescut în rutinele tale zilnice și în activitățile obișnuite. Cum ești condus de Venus, armonia este totul, și această perioadă este momentul în care prioritizarea ritualurilor plăcute va avea cel mai mare succes. Poți simți, de asemenea, dorința de a-ți prioritiza sănătatea și bunăstarea generală într-un mod care să te satisfacă și să te mențină, făcând din aceasta o perioadă norocoasă pentru a implementa o nouă practică de îngrijire personală.

GEMENI

Echinocțiul de toamnă este un moment incredibil de creativ pentru tine, dragă Gemeni. Odată cu mutarea Soarelui în casa ta a cincea în această lună, dorința ta pentru plăcere, satisfacție și bucurie va fi luminată. Este un moment norocos pentru a te angaja în activități care te fac fericit. Fie că este vorba de un nou interes romantic sau de un hobby distractiv, te vei bucura luna aceasta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: În ce zodie se nasc cei mai mulți criminali în serie. „Este șocant. Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element”