Adevărul dintre Jador și Oana Ciocan! Manelistul a mărturisit tot. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt: ”A doua zi s-a mutat la mine”

Jador nu mai are nevoie de nicio introducere, mai ales că a intrat în atenția telespectatorilor români deja de ceva vreme. Invitat în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV, artistul a vorbit despre cererea de căsătorie pe care i-a făcut-o Oanei Ciocan, în competiția Survivor All Stars.
Filip Stan
08 mart. 2024, 08:38
Adevărul dintre Jador și Oana Ciocan! Manelistul a mărturisit tot. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt: ”A doua zi s-a mutat la mine”

Jador a fost invitat în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde a mărturisit câteva lucruri din viața lui.

Printre subiectele abordate, acesta a vorbit și despre relația frumoasă pe care o formează alături de Oana Ciocan, care a intrat în competiția de supraviețuire chiar după ce acesta a fost descalificat.

Citește și Cum arată penthouse-ul luxos deținut de Jador! Manelistul a scos 500.000 de euro din buzunar pentru ea: „Dumnezeu m-a ajutat să o iau”

Jador spune că iubirea dintre cei doi este mare și serioasă, iar aceștia au preferat să-și țină discretă povestea de dragoste până acum, departe de ochii lumii.

Manelistul a dezvăluit cum s-au cunoscut ei, de fapt, și când a decis războinica să se mute acasă la el, având, astfel, confirmarea că relația este una cât se poate de serioasă.

„M-au sunat colegii de la Survivor, au început să-mi zică să merg să fac analizele, a trebuit să fac această vizită medicală cu o parte din Războinici, pentru că eu eram mereu pe drumuri. Când am ajuns acolo, eu eram nedormit de vreo 2 zile, pentru că venisem direct de la concert și când am ajuns era Oana în fața mea și spun cine e asta, am crezut că e asistentă și a zis că nu.

Am aflat că va veni și ea la Survivor. Am intrat la Războinici, am început să glumesc, ea avea o față de super îndrăgostită, eu mi-am dat seama, a căzut din prima. I-am zis „Treci” și asta a fost tot și ea a venit. A doua zi s-a mutat la mine, fără haine, doar cu o parte. Am simțit că ea e persoana, am și o poză de la prima întâlnire, eu știam că ea va fi cu mine”, a declarat Jador, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Jador, îndrăgostit de Oana Ciocan

La o zi după ce a intrat la Survivor All Stars, Oana Ciocan a avut parte de o surpriză uriașă.

Tânăra a avut parte de o seară alături de Jador, care i-a oferit și o scrisoare emoționantă de dragoste.

„Femeia mea, aș vrea să-ți pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum e să-ți scriu. Știi că foamea, stresul nu este o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și în sfârșit mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea, acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată, pentru că ești singura care a înțeles să sunt un suflet care caută sufletul potrivit, pentru a-și întemeia o familie. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna”, a fost o parte din scrisoarea pe care Jador i-a dedicat-o Oanei.

Surprizele nu s-au încheiat aici, pentru că îndrăgitul manelist a continuat și cu o cerere în căsătorie.

„Eu te iubesc și vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o Jador.

Citește și Cum a apărut Oana Ciocan, după ce Jador a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Fanii au criticat-o pentru relația cu manelistul: „Meriți ceva mai bun!”

„Normal, tu știai deja răspunsul”, a spus Oana.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Obligatoriu pentru asociațiile de proprietari. Toți administratorii de bloc sunt obligați
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Românii nu vor să audă de aceste mașini. Nu le-ar conduce nici gratis
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'