Cum a apărut Oana Ciocan, după ce Jador a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Fanii au criticat-o pentru relația cu manelistul: „Meriți ceva mai bun!”

Oana Ciocan și Jador au avut un moment plin de emoție, la Survivor All Stars, în ediția difuzată miercuri, 6 martie. Artistul a cerut-o în căsătorie, iar răspunsul ei a fost unul afirmativ.

07 mart. 2024, 17:04
Cum a apărut Oana Ciocan, după ce Jador a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Fanii au criticat-o pentru relația cu manelistul: „Meriți ceva mai bun!”
Oana Ciocan, criticată pentru relația cu Jador

Atât telespectatorii, cât și concurenții Survivor All Stars au fost surprinși de ceea ce s-a întâmplat. După ce Jador a fost descalificat din competiție din cauza încălcării regulilor impuse de producție, Oana Ciocan a intrat în concurs, fiind convinsă că iubitul ei o așteaptă în Republica Dominicană. Din păcate, atunci când a ajuns, a aflat că Jador a părăsit show-ul.

Citește și: Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars. Ce răspuns i-a dat iubita lui: „Băi, haide, băi”

Atunci când nimeni nu se aștepta, Jador a apărut în peisaj, pentru a discuta cu Oana Ciocan. Artistul a profitat de această întâlnire, oferindu-i o scrisoare iubitei sale. Mai mult, manelistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe cea care i-a furat inima.

„Jador: Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!
Oana: Băi, haide măi! Băi, ce e asta!!
Jador: Da, vrei să fii soția mea?
Oana: Dar normal! Dar tu știai! Mă întrebi chestii pe care le cunoști oricum deja! Știi că vreau să rămân toata viața cu tine!
Jador: Uite, te cer în pădure, pe stomacul gol și răpănos!
Jador: Am cunoscut-o aici, trebuia să o cer aici! Și să aibă în inimă că e femeia mea! Gata, mă însor! Am și naș, gata!(…) Gata, mă însor, mă pun la casa mea!”, a fost conversația dintre Oana și Jador.

Citește și: Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi la Survivor All Stars, după ce a aflat că Jador, iubitul ei, a fost descalificat: „M-a destabilizat total”

La o zi de la difuzarea emisiunii în care Jador a cerut-o de soție pe Oana, pe contul de Instagram al Războinicei au apărut trei fotografii cu ea. În imagini, vedeta poartă o rochie roz, cu detalii florale, și afișează un zâmbet larg pe buze.

Alături de imagini, Oana i-a întrebat pe urmăritorii săi dacă sunt pregătiți pentru un nou episod Survivor All Stars. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Unii au felicitat-o pentru cererea în căsătorie, alțiiau criticat-o pentru relația cu Jador.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @claudia__oana

„Felicitări, fată frumoasă!”/ „Offf, fată dragă… în ce te-ai băgat”/ „Jador chiar o iubește pe Oana”/ „Meriți ceva mai bun”, 

sunt o parte dintre comentariile fanilor.