Adevărul iese la iveală! Mihaela Bilic, sentimente dezvăluite în legătură cu fostul soţ, actualul soţ al Andreei Berecleanu

Mihaela Bilic a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu și a dezvăluit ce simte în legătură cu noua relație a medicului estetician.

01 mart. 2023, 09:19
Adevărul iese la iveală! Mihaela Bilic, sentimente dezvăluite în legătură cu fostul soţ, actualul soţ al Andreei Berecleanu

Mihaela Bilic a trăit alături de medicul estetician, Constantin Stan, o superbă poveste de dragoste. Munca era lucrul care îi lega pe cei doi, aceștia obișnuiau să se susțină la orice pas, însă când nimeni nu se aștepta, medicul a decis să pună punct relației după aproape 13 ani de zile.

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură. Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit Fanatik.

Citește și Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan: „Eu încerc să rup”

Reacția Mihaelei Bilic când a aflat de noua relație a lui Constantin Stan

Ulterior, medicul estetician a decis să șteargă cu buretele trecutul și a început o nouă relație cu Andreea Berecleanu, fapt care a uimit-o pe Mihaela Bilic. Femeia adaugă că i-a fost greu să accepte acest lucru, dar și că fostul partener de viață avea alte gusturi.

„A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a mărturisit Mihaela Bilic.

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată”

În relația actuală, medicul este mult mai activ pe rețelele sociale, mai mult postează aproape săptămânal din noile locații ale vacanțelor. Fosta soție a lui Constantin Stan a spus că în toți acei 13 ani, cei doi nu au plecat într-o vacanță.

Citește și Adevăratul motiv al despărțirii dintre Mihaela Bilic și Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu. „Te rog să nu mă urăști pentru asta”

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica. Nu știu ce să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinate. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a adăugat Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic a rămas fără prieteni

Pe vremea aceea, Mihaela Bilic nu a fost înțeleasă nici de apropiați, nici de prieteni pentru decizia pe care au făcut-o cei doi.

„Le-am spus părinților mei că s-a terminat. Eu n-am mai pus piciorul. Am abandonat tot: casa, hainele, câinele. Nu știam încotro s-o iau. La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, mama mea a zis: ‘Se vede treaba că ai înnebunit. Ar trebui să te internăm la spitalul de nebuni, pentru că nu e normal ce faci’. Mi-am pierdut toți prietenii, pentru că nimeni nu înțelegea”, a spus Mihaela Bilic.