Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan: „Eu încerc să rup”

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape zece ani şi sunt căsătoriţi de şase. Deşi au meserii foarte diferite şi solicitante, cei doi îşi fac mereu timp pentru familie.

02 apr. 2022, 12:55
Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan: „Eu încerc să rup”
Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan. Vedeta a spus cum este relația cu medicul estetician, cum se înțeleg și cum au găsit echilibrul viață profesională-viață personală.

Chiar dacă se mai contrazic, ca în orice relaţie, prezentatoarea mărturiseşte că îi este recunoscătoare partenerului ei  pentru felul de a fi şi pentru că este mereu alături de ea, necondiţionat.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, schimbare de look la aniversarea a 47 de ani. „Viaţa e frumoasă la orice vârstă!” FOTO

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan

Avem aproape 10 ani împreună, de trăiri intense, de întâmplări memorabile! Visăm și ne facem planuri în fiecare zi! Sunt recunoscătoare pentru felul lui de a fi, pentru tot ce a fost la început și a crescut în fiecare zi relaţia noastră împreună.

Nu doar ca un cuplu, mă refer la familia noastră toată. Copiii mei, mama mea, bunica mea, fiica lui Constantin, Andreea, și ginerele nostru, nepoata noastră de 3 ani, Ilinca. Ne iubim, ne respectăm, ne sprijinim necondiționat! 

Așa este, suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă.

De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de uzitat „me time”. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!„, a declarat Andreea Berecleanu pentru Viva.ro.