Adevăruri despre femei pe care niciun bărbat n-ar trebui să le uite

Deşi unii dintre bărbaţi cred că ştiu suficiente lucruri despre femei, de multe ori se înşală. Iată de ce va prezentăm câteva adevăruri despre femei pe care niciun bărbat n-ar trebui să le uite dacă vor să aibă o relaţie bună. Aceste lucruri ar trebui să-i ajute să înţeleagă femeile mai bine, indiferent că este vorba despre soţie, mamă sau prietenă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 20:46
Adevăruri despre femei pe care niciun bărbat n-ar trebui să le uite

Unul dintre lucrurile pe care este bine să le ştii despre femei este că le place stabilitatea

Este adevărat că uneori femeilor le plac bărbaţii „sălbatici”, băieţii rai, se întâlnesc cu ei pentru o vreme datorită imprevizibilităţii pe care o oferă, însă atunci când se pune problema unei relaţii pe termen lung aleg responsabilitatea şi pe cineva de încredere în defavoarea temperamentului şi al tatuajelor. Tocmai de aceea asigură-te că nu te laşi purtat de impulsuri pentru că nici o femeie nu vrea să aibă alături de ea un bărbat care ar putea vinde oricând casa pentru a-şi luă o decapotabilă roşie.
 
Este bine să ştii despre femei că iubesc ca bărbaţii să fie preocupaţi de ele

O femeie îl iubeşte pe bărbatul care plănuieşte ocazional o ieşire în oraş, sau care îi aduce câteva dintre ciocolatele sale favorite atunci când se întoarce de la birou. De asemenea, cadourile oferite din când în când în zile fără nici o semnificaţie sunt o modalitate excelentă de a-i spune: „Te iubesc”. Acesta este tipul de impulsivitate pe care femeile îl adora la bărbaţi.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.