Adevăruri dureroase pe care le afli când ai o relaţie cu o Balanţă

Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat născut în zodia Balanţă, trebuie să te pregăteşti pentru a te confrunta cu următoarele adevăruri.

RomaniaTV.net
24 iul. 2015, 13:06
Adevăruri dureroase pe care le afli când ai o relaţie cu o Balanţă

1. Sunt introvertite – cu toate că sunt extrem de prietenoase, persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt introvertite şi, de cele mai multe ori, ţin lucrurile care le deranjează pentru ele, în timp ce tu te alegi cu o atitudine răutăcioasă din partea lor, fără să ştii de ce.

2. Au toane – dimineaţă s-a trezit plin de energie, te-a pupat şi a plecat la serviciu, iar în pauza de masă nu ţi-a răspuns la telefon? Tipic pentru o Balanţă…

3. Sunt idealiste – persoanele din această zodie sunt idealiste. La început, acest aspect nu te va deranja, ba ţi se va părea chiar romantic. În scurt timp însă, vei fi scoasă din pepeni de ţelurile lor deloc realizabile.

4. Au o atitudine pacifistă – Balanţele sunt calme, relaxate şi promovează pacea. Sună minunat, însă te asigur că te vei enerva la culme atunci când îi vei reproşa iubitului tău diverse lucruri, iar el va sta neclintit în faţa ta, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sună deplasat, însă, uneori, avem nevoie de cineva cu care să ne certăm.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.