Adi de la Brad, guru sectei Copiii Soarelui, a fost eliberat. Decizia de ultimă oră a judecătorilor

Adi de la Brad a fost eliberat din arestul preventiv. Bărbatul acuzat de viol şi hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie.

02 iun. 2022, 19:12
Adi de la Brad, guru sectei Copiii Soarelui, a fost eliberat. Decizia de ultimă oră a judecătorilor
Adi de la Brad a fost eliberat

Adi de la Brad iese din arestul preventiv. Judecătorii Tribunalului Hunedoara au decis ca liderul sectei „Copiii Soarelui” să fie plasat sub control judiciar.

Adi de la Brad a fost eliberat. Hotărârea este definitivă

„Tribunalul Hunedoara a admis contestația formulată de inculpat, a respins propunerea de arestare preventivă și a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 2 iunie 2022. Hotărârea este definitivă”, se arată în soluția dată azi de Tribunalul Hunedoara.

Citeşte şi Noi detalii în cazul Guru de la Hunedoara. Adi de la Brad are şapte copii cu şapte femei. Cum erau abuzaţi minorii

Liderul sectei „Copiii Soarelui” are 59 de ani şi este un fost miner care a pus bazele unei comunităţi izolate din zona Bradului. Acesta a fost arestat preventiv după ce fostele sale adepte l-au acuzat de mai multe infracţiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală.

Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu o lună, după ce în spaţiul public au apărut mai multe informații cu privire la abuzurile comise de Adi de la Brad, guru al sectei Copiii Soarelui.

Una dintre tinerele care l-a cunoscut pe guru-ul comunității este chiar o fosta cântăreață. Damia Salloums spune că și-a depăşit frica. Într-o filmare postată pe o rețea de socializare fata povestește ce a trăit în centrul de meditații de la Dumbrava de Sus.

„Adevărul e că nu știu ce face acest om care deține acest loc (…) Dar prin tot ce face e contrar, manipulează, cei din jurul lui sunt manipulați prin frică, nu au putere de decizie, se bagă în viața lor familială și sexuală”, povestește tânăra.

Citeşte şi Răsturnare de situație în curiosul caz al gurului din Apuseni. Ce spun, de fapt, localnicii despre bărbatul acuzat de viol