Noi detalii în cazul Guru de la Hunedoara. Adi de la Brad are şapte copii cu şapte femei. Cum erau abuzaţi minorii

Apar noi detalii în cazul Guru de la Hunedoara. Adi de la Brad, liderul sectei "Copiii Soarelui" acuzat de hărţuire sexuală şi violuri, are şapte copii cu şapte femei. Alarmant este că legea nu permite celor de la DGASPC să preia minorii fără acordul părinților.

29 mai 2022, 11:24
Noi detalii în cazul Guru de la Hunedoara. Adi de la Brad are şapte copii cu şapte femei. Cum erau abuzaţi minorii

Noi detalii în cazul Guru de la Hunedoara. Locuitorii din județ spun că înainte cu o zi de perchezițiile polițiștilor, oamenii care erau ţinuţi ostatici au fost lăsaţi să plece acasă. Fostul miner devenit Guru e acuzat de viol și șantaj.

Noi detalii în cazul Guru de la Hunedoara. Ce au descoperit oamenii legii

Citeşte şi Adi de la Brad, guru al sectei Copiii Soarelui, arestat pentru hărţuire sexuală, viol. Ce le făcea fostul miner adeptelor sale în numele „emancipării spirituale”

Reprezentanții de la Protecția Copilului au descoperit că Adi de la Brad are șapte copii cu șapte femei, iar o altă membră a sectei „Copiii Soarelui” urmează să nască în curând.

Îngrijorător este faptul că legea nu permite celor de la DGASPC să preia minorii fără acordul părinților. Autoritățile se vor adresa Tribunalului Hunedoara, potrivit realitatea.net.

Adi de la Brad are 59 de ani şi este un fost miner care a pus bazele unei comunităţi izolate din zona Bradului. Acesta a fost arestat preventiv după ce fostele sale adepte l-au acuzat de mai multe infracţiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală.

Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu o lună, după ce în spaţiul public au apărut mai multe informații cu privire la abuzurile comise de Adi de la Brad, guru al sectei Copiii Soarelui.

Una dintre tinerele care l-a cunoscut pe guru-ul comunității este chiar o fosta cântăreață. Damia Salloums spune că și-a depăşit frica. Într-o filmare postată pe o rețea de socializare fata povestește ce a trăit în centrul de meditații de la Dumbrava de Sus.

„Adevărul e că nu știu ce face acest om care deține acest loc (…) Dar prin tot ce face e contrar, manipulează, cei din jurul lui sunt manipulați prin frică, nu au putere de decizie, se bagă în viața lor familială și sexuală.”, povestește tânăra.

Acum, Ardelean Farcaş, cunoscut drept Adi de la Brad, este anchetat pentru şantaj, viol, împiedicarea accesului la învăţământul general obligatoriu şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

Citeşte şi Sadhguru, cel mai cunoscut yoghin din lume, a ajuns la Bucureşti. Avertisment pentru întreaga omenire: „Cu toţii facem parte din această distrugere”