Adi de la Vâlcea, facturi uriaşe la curent, deşi este debranşat. Manelistul vrea să iasă în stradă: „Suntem furaţi într-un mare fel, pe faţă”

Adi de la Vâlcea a primit facturi uriaşe la curent, deşi este debranşat. Artistul este extrem de furios după ce s-a trezit cu mai multe facturi venite de la curent, iar sumele nu sunt deloc mici, are de plătit în total 36 de milioane, pe trei luni.

22 sept. 2022, 18:28
Adi de la Vâlcea, facturi uriaşe la curent, deşi este debranşat. Manelistul vrea să iasă în stradă: „Suntem furaţi într-un mare fel, pe faţă”
Adi de la Vâlcea a primit facturi uriaşe la curent

Adi de la Vâlcea, facturi uriaşe la curent. În luna aprilie a acestui an, manelistul şi-a pus panouri fotovoltaice şi s-a debranşat de la curent, astfel, contorul nu a mai înregistrat niciun kwh. Însă, facturile nu au încetat să apară. Pe trei luni, artistul a avut de plătit 12 milioane pe lună, deşi nu a consumat nimic.

Citeşte şi: Cu cât crește factura la curent în funcţie de aparatura folosită. „Și cu becul stins și cu factură mare!” Şase ipoteze de consum

Adi de la Vâlcea, facturi uriaşe la curent

Cântăreţul este extrem de revoltat şi cere oamenilor să iasă în stradă, pentru că această situaţie nu mai poate continua aşa. A specificat faptul că el se descurcă şi îşi permită să plătească facturile, indiferent de sumă, însă, sunt oameni care trăiesc de pe o zi pe alta şi nu pot trăi o astfel de nedreptate.

Am tot văzut diferite clipuri cu Dorian Popa, Liviu Vârciu, cărora le-au venit facturi enorme la curent, dar ei tot au primit ceva de banii ăia. Eu, ştiţi că mi-am pus fotovoltaice în luna aprilie. De atunci, contorul meu de 2,20 nu mai înregistra, pentru că m-am debranşat de la el. Ce credeţi, încă trei luni de zile mi-au venit facturi, câte 12 milioane/ lună. Deci, atenţie, fără să mai fiu branşat.

Fraţilor, dacă nu ieşim în stradă cândva, credeţi-mă, n-o să facem treabă niciodată. La cum ne fură „băieţii noştri”… Ieri şi-au mărit salariile cu 25% , ca să vedeţi… Ştiţi cu ce mă ocup eu, am pe ce să pun mâna, nu m-aş văita eu, personal, eu vorbesc acum pentru noi toţi. Ieşim în stradă pentru lucruri mărunte, dar într-adevăr pentru cele serioase nu ieşim.

S-a ieşit în stradă pentru că l-a jignit Băsescu pe Arafat. E bine s-a ieşit şi pentru aia,  că nu e în regulă, dar cu furturile astea ce facem, aşa, pe faţă? La cine să ne plângem, spuneţi şi voi? Eu repet, pot trăi cu astea, sunt artist, câştig mai mult, pot să-mi duc viaţa, dar acum vorbesc pentru cei care nu pot să facă treaba asta. Deci suntem furaţi într-un mare fel„, este mesajul transmis de Adi de la Vâlcea, pe pagina sa de TikTok.

@adidelavalceaofficial #5pasidebine #adidelavalceaofficial #fotovoltaice#facturi#viral ♬ sunet original – Adi de la Valcea