Adi Despot, primul interviu după tragedia din club: Am nevoie de familie şi de prieteni acum

INCENDIU COLECTIV. Prima apariţie publică a lui Adi Despot după tragedia din Colectiv. Solistul trupei Viţa de Vie a făcut mărturii emoţionante, el a povestit că întreaga lui lume s-a schimbat după nenorocirea din club. Adi Despot a vorbit în faţa unor studenţi din Sibiu cărora le-a spus că şi-a făcut datoria civică şi acum are nevoie de prieteni. Înainte să înceapă discursul, el i-a mulţumit soţiei sale pentru că a venit cu el.

03 nov. 2015, 16:17
Adi Despot, primul interviu după tragedia din club: Am nevoie de familie şi de prieteni acum

„Majoritatea oamenilor implicaţi în acest dezastru care s-a întâmplat nu erau pregătiţi, de la instituţiile statului până la funcţionari. Sunt foarte afectat de evenimentele petrecute. Practic toată lumea s-a schimbat, cel puţin lumea mea s-a schimbat. Am nevoie în momentul de faţă de prieteni. Am nevoie de familie şi am nevoie de oameni care empatizează cu mine, oameni care suferă împreună cu mine şi de oameni care vor să schimbe lucruri. Mi-am făcut datoria civică. Am fost la poliţie, am fost audiat şi am depus mărturia mea.

Sunt foarte afectat de evenimentele petrecute. Invitaţia am primit-o acum două luni, iar eu sunt un om de cuvânt şi am venit aici. Lumea s-a schimbat. Mulţumesc soţiei că a venit aici cu mine. Înseamnă mult pentru mine. 

Am fost invitat aici pentru că sunt o persoană de succes. Se pare însă că nu am realizat ceva suficient de tare. Nu mă consider o persoană de succes. Nu sunt un speaker foarte bun, eu mă exprim prin muzică nu prin cuvinte. Îmi e greu să vorbesc despre succes azi când tot ce vedem în jur este un fake. Sunt convins că succesul fiecăruia e dorit de fiecare. Avem nevoie de oameni cu care să colaborăm, plângem, să râdem. E vorba de un succes colectiv până la urmă.

Mama a avut un merit pentru succesul meu. Deci, nu-l merit eu. Ea e o femeie de succes. Cine sunt eu? Sunt copilul ăla mic de a 8-a care stă în camera lui. O cameră de 2 pe 3 metri. Ăla sunt. Cântam, îmi cântam mie. Nu sunt interesat de laude, critici, de nimic. Eu ăla sunt în continuare, chiar dacă mi-am lăsat barbă şi sunt mai mare. Sunt acel copil care stătea în camera lui”, a spus Adi Despot.

INCENDIU COLECTIV. Imagini cutremurătoare de la locul tragediei. Pompierii cara pe tărgi tineri arşi de vii

Un număr de 135 de persoane se află încă internate, marţi, în spitalele din Bucureşti, în cea de-a patra zi de la producerea incendiului din Clubul Colectiv, peste 35 dintre acestea fiind în stare critică sau gravă. Bilanţul deceselor a urcat, marţi dimineaţă, la 32 de persoane, după ce o tânără de 28 de ani internată la Spitalul „Sfântul Pantelimon” a murit. La 4 zile de la tragicul eveniment, au apărut imagini noi cu pompieri si răniţi.

  • Citeşte şi:

Adrian Despot, mărturii în faţa procurorilor: Filmul TRAGIC al evenimentelor din Colectiv

Papa Francisc, mesaj după incendiul din Colectiv: Suveranul Pontif îşi exprimă PROFUNDA DURERE pentru tragedie

Unul dintre patronii clubului Colectiv, MESAJ din arest: Sunt împietrit de durere. REGRET tot ce s-a întâmplat