INCENDIU COLECTIV. Imagini cutremurătoare de la locul tragediei. Pompierii cara pe tărgi tineri arşi de vii

INCENDIU COLECTIV. Un număr de 135 de persoane se află încă internate, marţi, în spitalele din Bucureşti, în cea de-a patra zi de la producerea incendiului din Clubul Colectiv, peste 35 dintre acestea fiind în stare critică sau gravă. Bilanţul deceselor a urcat, marţi dimineaţă, la 32 de persoane, după ce o tânără de 28 de ani internată la Spitalul "Sfântul Pantelimon" a murit. La 4 zile de la tragicul eveniment, au apărut imagini noi cu pompieri si răniţi.

RomaniaTV.net
03 nov. 2015, 16:00

INCENDIU COLECTIV. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a postat pe site-ul instituţie numeroase fotografii făcute în timpul intervenţiei la clubul Colectiv. Imaginile cutremurătoare au fost însoţite şi de un mesaj emoţionant.

„Ca urmare a evenimentului tragic petrecut la data de 30.10.2015, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov este profund îndurerat pentru zecile de tineri care și-au pierdut viața și pentru familiile acestora care trec printr-o suferință cruntă. Trecem prin momente în care trebuie să ne rugăm pentru viețile celor răniți, să aibă puterea să treacă peste această grea încercare.

Sutele de pompieri care au participat la intervenție au făcut eforturi deosebite pentru salvarea persoanelor rănite și manifestă regret pentru că nu s-a putut face mai mult. Suferința și imaginea întâlnită acolo a făcut ca acea zi să fie cea mai grea din viața lor.

Adresăm mulțumiri pentru cooperarea și mâna de ajutor întinsă pentru salvarea victimelor cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor și tuturor voluntarilor.

Dumnezeu să-i ierte pe cei care și-au pierdut viața!”, scriu reprezentaţii ISU.

În urma incendiului din seara de vineri, 30 octombrie 2015, de la clubul Colectiv din Bucureşti, şi-au pierdut până acum viaţa 32 de persoane, iar alte 130 sunt internate în diferite spitale din Capitală, din care foarte multe în stare critică şi gravă.

  • Citeşte şi:

Adrian Despot, mărturii în faţa procurorilor: Filmul TRAGIC al evenimentelor din Colectiv

Papa Francisc, mesaj după incendiul din Colectiv: Suveranul Pontif îşi exprimă PROFUNDA DURERE pentru tragedie

Unul dintre patronii clubului Colectiv, MESAJ din arest: Sunt împietrit de durere. REGRET tot ce s-a întâmplat