Cea mai mare sumă câştigată de Adi Minune, într-o seară: „A fost în 2002, la o petrecere în America”

Cea mai mare sumă câştigată de Adi Minune, într-o seară. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de manele din România, apreciat de milioane de fani din țară și străinătate, face dezvăluiri la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

15 iun. 2021, 23:29
Cea mai mare sumă câştigată de Adi Minune, într-o seară: „A fost în 2002, la o petrecere în America”
Adi Minune face dezvăluiri la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cea mai mare sumă câştigată de Adi Minune, într-o seară. Artistul vorbeşte despre greutățile întâmpinate în drumul lui spre culmile succesului, despre viața de familie, adolescență, trenduri în industria muzicală, dar și  speculații din presă cu privire la sumele colosale de bani câștigate la anumite evenimente.

Citeşte şi: Adi Minune, cu masca în mare. Cum s-a filmat pe o plajă din Dubai: „Nu mai văd, mi-a intrat sare în ochi”

Cea mai mare sumă câştigată de Adi Minune, într-o seară

Adi Minune se bucură de un public numeros, deşi multă lume nu îşi permite să îl aibă ca invitat la vreo petrecere. Cu toate acestea, are un succes foarte mare, melodiile lui sunt ascultate şi fredonate de foarte mulţi români şi nu numai.

Cântăreţul de manele a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă cu care a plecat de la o petrecere. De la un eveniment din America, Adi Minune a plecat acasă cu 60.000 de dolari. „Cea mai mare sumă cu care am plecat de la o petrecere a fost 60.000 de dolari, în 2002, la un eveniment în America„, a mărturisit artistul la Kanal D.

Adi Minune: „M-am simţit în pericol de mai multe ori”

Denise Rifai: Aţi simţit vreodată că nu mai ieşiţi teafăr de la o petrecere?

Adi Minune: Da, nu o dată, de mai multe ori. Dacă respecţi oamenii, nu este periculos. Sunt tot felul de oameni. M-am simţit în pericol de mai multe ori.

Denise Rifai: Care a fost cea mai mare umilinţă la care aţi fost supus?

Adi Minune: Vorbe sunt. Poţi vorbi foarte uşor atunci când eşti beat. Cea mai mare umilinţă nu am avut-o la o petrecere, ci la emisiunea lui Tatulici. Am întârziat 5 minute şi mi-a spus că nu mai intru, data viitoare să ajung la timp. Atunci m-am simţit foarte umilit.

Denise Rifai: Sunteţi complexat de înălţimea dumneavoastră?

Adi Minune: Nu, nu sunt deloc complexat. Dacă Dumnezeu m-a vrut aşa, a ştiut El de ce.