Ce maşini conduc cei mai apreciaţi manelişti din România. Noua generaţie vine puternic din spate: Tzancă Uraganu şi Rafaelo, la concurenţă cu Adi Minune şi Florin Salam

Nu mai e o noutate faptul că maneliştii din România duc o viaţă luxoasă. Cei mai apreciaţi cântăreţi de manele sunt împătimiţi ai maşinilor de lux, pe care le schimbă ca pe şosete.

18 iul. 2021, 23:03

Ce maşini conduc cei mai apreciaţi manelişti din România. Lamborghini, Ferrari, Rolls Royce, Mercedes sunt doar câteva dintre modelele de maşini de lux preferate de manelişti. Adi Minune şi Florin Salam sunt vechi în breaslă şi au reuşit, în ani de zile, să strângă averi uriaşe care să le permită să-şi schimbe des autoturismele. Dar noua generaţie vine puternic din spate şi aproape că le face concurenţă când vine vorba despre maşini cu mulţi cai-putere.

Ce maşini conduc cei mai apreciaţi manelişti din România

Adi Minune investeşte sute de mii de euro pe bolizi. Ferrari, Lamborghini sau Mercedes sunt mărcile sale preferate, potrivit Antena 3.

Citeste si Andi Constantin, „Burlacul”, la un pas de moarte! „A fost o secundă de neatenție. A venit poliția, ambulanța”

Nici Florin Salam nu se lasă mai prejos. Are în garaj un Rolls Royce Phantom, un Audi R8 Spider şi un Range Rover Sport.

Tzancă Uraganu, pe numele lui din buletin, Andrei Velcu, este adesea văzut la volanul unor bolizi precum Lamborghini, Mercedes, Rolld Royce  sau BMW. De curând, şi-a completat colecţia cu un Ferrari impresionant.

Rafaelo nu se bucură de notorietatea predecesorilor săi, dar chiar şi aşa, a reuşit să strângă o mică avere din cântări pentru a-şi permite maşini scumpe. E uşor să-l identifici pe stradă. Conduce întotdeauna maşini aurii.

Citeste si Decizie radicală! Actriţa Carmen Tănase a părăsit Capitala fără să se uite în urmă: ”Am vrut să scap de mizerie”