Adi Minune, audiat de DIICOT într-un dosar de șantaj și camătă

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune, este audiat de DIICOT, astăzi, într-un dosar de șantaj și camată. Se pare că este vorba despre dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză pe membrii clanului Duduianu că le luau banii de la cântări.

26 nov. 2020, 13:27
Adi Minune, audiat de DIICOT într-un dosar de șantaj și camătă
Adi Minune, audiat de DIICOT

UPDATE: „M-au chemat la audieri, nu ştiu, tăticule, unde. Aştept maşina să mă ia. Sunt martor. Zic şi eu acolo că nu ştiu nimic”, a reacționat Adi Minune, potrivit Antena 3.

Adi Minune, audiat de DIICOT. În această dimineață, manelistul ar fi fost anunțat că trebuie să ajungă la sediul DIICOT, după ce numele lui ar fi implicat într-un dosar ce vizează infracțiunea de camătă și grup infracțional organizat, potrivit Realitatea Plus, citată de stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Botez de fiţe pentru nepoata lui Adi Minune. Karmen şi fetiţa ei au atras toate privirile cu ţinutele lor

Adi Minune, audiat de DIICOT

Perchezițiile au loc astăzi la domiciliile unor persoane implicate într-un dosar care vizează o rețea de cămătari din Brăila. Celebrul manelist Adi Minune are calitatea de martor în acest dosar și a fost citat pentru audieri.

Adi Minune, la masa lui Ion Ţiriac

Adi Minune se bucură de un public numeros, deşi multă lume nu îşi permite să îl aibă ca invitat la vreo petrecere. Cu toate acestea, are un succes foarte mare, melodiile lui sunt ascultate şi fredonate de foarte mulţi români şi nu numai.

Citeşte şi: Surpriză de proporţii pentru Carmen Simionescu! Ce cadou i-a făcut Adi Minune fiicei sale. Artista a început să plângă imediat

Recent, manelistul a fost prezent la o petrecere, unde se afla şi Ion Ţiriac. A fost invitat la masa miliardarului şi nu a ratat momentul să facă o poză împreună şi să o arate fanilor de pe reţelele de socializare. (Vezi AICI imaginea)

Îmbrăcat într-un sacou negru şi cu papion la gât, Minune s-a dus la masa lui Ţiriac şi a pus mâna pe umărul lui, în timp ce erau fotografiaţi.  „De obicei esti rugat sa faci poze cu lumea, dar de data asta cred ca tu l-ai rugat pe om pentru o poza…Adrian, cum e sa stai langa oameni bogați?/ Miliardarii Romăniei! Pe bune, omul cu valoare să vede din depărtare. Adi, seful mapamondului”, i-au scris fanii lui Adi Minune.