Surpriză de proporţii pentru Carmen Simionescu! Ce cadou i-a făcut Adi Minune fiicei sale. Artista a început să plângă imediat

Surpriză de proporţii pentru Carmen Minune. Aceasta a primit de la tatăl ei un bolid de 100.000 de euro cadou de ziua ei. Adrian Minune nu a mai putut aștepta să îi ofere mașina de lux până în decembrie când aceasta împlinește 22 de ani și a organizat surpriza cu o lună înainte.

RomaniaTV.net
13 nov. 2019, 08:19
Surpriză de proporţii pentru Carmen Simionescu! Ce cadou i-a făcut Adi Minune fiicei sale. Artista a început să plângă imediat

Carmen Simionescu împlinește 22 de ani pe 12 decembrie, dar şi-a serbat ziua mai devreme. Fiica lui Adi Minune a trebuit să facă cinste prietenilor şi familei după ce a primit din partea tatălui ei un cadou neașteptat: un SUV de 100.000 de euro, nou-nouț, adus din Germania.

Carmen Minune s-a căsătorit. Cum arată fata lui Adi Minune în rochia de mireasă FOTO

Totul a fost organizat astfel încât Carmen să nu aibă nici cea mai mică bănuială. Adi Minune a comandat o prăjitură și a ascuns cheile mașinii în ea. Cântăreaţa a fost atât de surprinsă de cadoul primit încât a început să tremure și să plângă de emoție.

Ea a testat imediat bolidul de lux pe care l-a primit și s-a plimbat cu automobilul pe bulevardele Capitalei.

„Îmi tremură mâinile. Miau. Maaamă”, a exclamat Carmen în momentul în care a pornit motorul noii sale mașini.

Artista a postat un Isnta Story depre această experiență și a fost asaltată de mesaje de felicitare.