Petrecere cu Adi Minune şi Tzanca Uraganul, spartă de polițişti în Bucureşti

O petrecere pe cinste era în plină desfășurare, cu zeci de invitați, când poliția a fost chemată de vecinii deranjați de zgomot. Oamenii legii au dat amenzi în valoare de aproximativ 60.000 lei petrecăreților. Cea care a întreținut atmosfera este celebra cântăreaţă Theo Rose. La eveniment au fost şi Adi Minune şi Tzanca Uraganul.

20 feb. 2021, 13:56
Petrecere cu Adi Minune şi Tzanca Uraganul, spartă de polițişti în Bucureşti
Petrecere de majorat cu Adi Minune şi Tzanca Uraganul, spartă de polițişti în Bucureşti

O petrecere de majorat a fost spartă de polițiştii din cadrul DGPMB – Secția 5 Poliție în noaptea de 18-19 februarie în Bucureşti, anunţă România TV. Petrecăreţii s-au ales cu amenzi în valoare de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor legale privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 1000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a anunţat Poliţia Capitalei.

„În noaptea de 18/19 februarie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie, în urma unui apel 112 privind tulburarea liniştii publice, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, informează un comunicat al DGPMB.

Citeşte şi: Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere ilegală. Imagini de la cheful organizat de Ionică Minune VIDEO

Potrivit unor surse, la eveniment se aflau şi cântăreții de manele Adrian Minune și Tzanca Uraganul.

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 5.307 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 913.950 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, evacuaţi de la petrecere. Poliţiştii au spart cheful

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliţiei, au fost întocmite vineri nouă dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor în care sunt cercetate 19 persoane, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 Cod Penal.

MAI a operaţionalizat, începând cu 4 iulie, o linie TELVERDE (0800.800.165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecţie sanitară. Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.

GCS transmite că trebuie luate în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să se apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor, valabilă pentru apelurile naţionale, de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 20,00.