Cum a fost afectat Adi Minune de pandemie: „La 47 de ani trebuie să mă reinventez”

Cum a fost afectat de pandemie Adi Minune. Unul dintre cei mai apreciaţi manelişti din România a declarat că a fost afectat mai mult moral, decât financiar, iar asta pentru că nu mai poate organiza mese festive alături de apropiații săi așa cum obișnuia odinioară.

26 apr. 2021, 15:26
Cum a fost afectat Adi Minune de pandemie: „La 47 de ani trebuie să mă reinventez”

Cum a fost afectat Adi Minune de pandemie. Toate evenimentele și spectacolele în cadrul cărora a fost invitat să cânte au fost anulate din cauza restricțiilor luate în contextul actual. Chiar şi aşa, financiar, manelistul nu a simţit foarte mult.

Citeşte şi: „Parastas” cu zeci de persoane în ziua în care Emi Pian ar fi împlinit 40 de ani. Tot Clanul Duduienilor și maneliștii, printre care și Florin Salam și Adi Minune, amendați de Poliție

Cum a fost afectat Adi Minune de pandemie

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară și este bine știut faptul că din punct de vedere financiar nu o duce deloc rău. Cântăreţul de manele a mărturisit că simte ca întreaga umanitate s-a schimbat radical din cauza fricii.

Înainte eram mult mai buni, mult mai sinceri. Accesul la informații și ceea ce vedem pe internet ne dezvoltă răutatea. Mulți oameni invidioși. Oamenii sunt mult mai supărați, unii nu au ce pune pe masă, au morți în familie.

Trebuie să îmi trăiesc viața, la 47 de ani trebuie să mă reinventez. Trăim într-o lume în care, dacă te cerți cu cineva, nu mai ai timp să te împaci”, a spus Adi Minune, potrivit Antena Stars.

Adi Minune, la masa lui Ion Ţiriac

Adi Minune

se bucură de un public numeros, deşi multă lume nu îşi permite să îl aibă ca invitat la vreo petrecere. Cu toate acestea, are un succes foarte mare, melodiile lui sunt ascultate şi fredonate de foarte mulţi români şi nu numai.

Manelistul a fost prezent la o petrecere, unde se afla şi Ion Ţiriac. A fost invitat la masa miliardarului şi nu a ratat momentul să facă o poză împreună şi să o arate fanilor de pe reţelele de socializare.

Îmbrăcat într-un sacou negru şi cu papion la gât, Minune s-a dus la masa lui Ţiriac şi a pus mâna pe umărul lui, în timp ce erau fotografiaţi.  „De obicei esti rugat sa faci poze cu lumea, dar de data asta cred ca tu l-ai rugat pe om pentru o poza…Adrian, cum e sa stai langa oameni bogați?/ Miliardarii Romăniei! Pe bune, omul cu valoare să vede din depărtare. Adi, seful mapamondului”, i-au scris fanii lui Adi Minune.