Adi Minune, internat de urgență în spital. Care este starea de sănătate a manelistului

Adi Minune a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat stări de rău. Celebrul manelist se află sub supravegherea medicilor, care l-au supus unor analize, printre care și unui test pentru Covid-19.

31 mart. 2023, 08:36
Adi Minune, internat de urgență în spital. Care este starea de sănătate a manelistului
Adi Minune, internat de urgență în spital

Adi Minune, internat de urgență în spital. Seara de joi s-a tranformat într-un coșmar pentru Adi Minune și pentru familia lui. Manelistul a fost transportat de urgență la unitatea spitalicească, unde se află sub observația medicilor.

Adi Minune, internat de urgență în spital

Adrian Minune este de mai bine de trei ore în spital, iar alături de el este întreaga lui familie. Momentan, nimeni nu știe motivul pentru care acesta s-a simțit rău. Familia sa nu exclude nici posibilitatea de a avea Covid, iar asta să-i fi declanșat o serie de reacții adverse.

Adrian Minune este internat la spitalul Ponderas, iar membri familiei pot veni la el doar după ce își vor lua măsuri de protectie, după ce au efectuat teste antigen, scrie Fanatik.ro.

Citește și: Cum a picat Adi Minune în plasa lui Jean de la Craiova: „El ţipa după casetofon, eu l-am minţit că i-a fost furat. În cele din urmă, s-a bucurat că ‘hoţii’ nu m-au omorât”

Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui este gravidăâ

Modul în care și-a anunțat familia e un pic amuzant, însă pentru ea, la acea vreme, nu a fost deloc aşa. Şi asta pentru că părinţii ei nu au crezut-o, au susţinut că testul de sarcină este al surorii sale, Karmen.

I-am zis mamei ‘Ține și tu testul ăsta’, la care ea ‘Ce?’ S-a uitat și a zis că o păcălesc, că e copilul lui Karmen. Ce sens avea să zică treaba asta, am rămas așa… Pe bune? Serios? Le-am jurat că e al meu. Nu m-au crezut din prima.

Ei sunt obișnuiți ca eu să fiu copilul ăla nebun, rebela familiei. Eu plec când vreau, vin când vreau, eu fac ce vreau. Fiind copilul mijlociu… Adi e cel mai răsfățat, pentru că e cel mai mic. Karmen e cea mai mare, înainte era ea prima, pe ea o ducem, ei îi facem. Acum ea e doamna familiei, copil, Sofi, primul nepot. Ei erau obișnuiți cu mine cu plecările, petrecerile, altceva.

Îți dai seama, când au văzut testul nu m-au crezut pe bune. Eram toți în aceeași casă. Eu așa am aflat, am avut pur și simplu o presimțire ciudată. Nu am văzut niciun fel de semn, nici fizic, nici pofte, nici greață, doar presimțirea.

Am fost, am luat testul și a fost să fie. Pur și simplu a fost o chestie de moment. Am văzut două linii, m-am înverzit, m-am îngălbenit. Toată familia mea era în casă când am aflat și a trebuit să le spun, nu am putut să țin secret”, a declarat Adriana Simionescu.